Danske jagtkanaler

Valg af jagtradio: Nogen erfaringer? Dansk jagtkanal til kommunikation 29. Jagtradio med danske kanaler, fup eller fremtiden? Vær opmærksom på at disse radioer kan være mere ømfindtlige. I Danmark kræves der tilladelse til jagtradio med undtagelse af privatradio på MHz (kanaler).


Disse radioer kræver ikke certfikat, og er indkodet med de til formålet beregnede jagtkanaler i Norge, Sverige og Danmark.

Kvalitets - jagtradio fra Icom. Let brugermenu med overskuelige funktioner. V-com Vfindes med svenske kanaler på MHz modellen. Der er danske , svenske og norske jagtkanaler på standard modellen.


Som standard leveres radioen i en komplet kasse med radio, antenne,. Vand- og støvtæt (IP67) jagtradio. Kodet med danske , norske og svenske jagtkanaler (VHF-kanaler).


Nørrebro Teater, København, 165.

Den Danske Filmskole, 460. På kanal til kanal findes de svenske jagtkanaler , som ikke må bruges i Danmark. Baofeng UV-5R walkie-talkie i camouflage! Super lækker jagtradio som har.


Leveres med danske , svenske og norske jagtkanaler. WisperMode,StealthMode,SmartAlarm og SmartScan savner den et modspil på markedet. ProHunt Advanced er efterfølgeren og erstatningen til den ualmindeligt populærer Icom radio ProHunt F34. Foruden det er der mulighed en hel del frekvenser for radioamatører på Meter hvis det ønskes. Ved kald til en repeater kan opnå forbindelser der flere hundred kilometer væk.


Radioen har alle svenske, norske og danske jagt kanaler , og kan desuden også bruges til de maritime. Radioen kan desuden modtage på to frekvenser ad gangen. Bilag A gengiver på dansk den fulde tekst til de noter fra RR, som der er henvist til i frekvensplanen.


Icom Prohunt advance er den sidste nye radio fra ICOM i professionel kvalitet, med danske , svenske og norske jagtkanalerIndbygget. Let at bruge og meget robust , MIL 8militärspecad. Har alle danske jagt kanaler på 1MHz.


Vægt : 2gram komplet med batteri og . Svenske og Norske kanaler.

V40-serien sælges i en duo-pack med de danske , svenske og norske kanaler standard samt 31MHz-modellen. Teknisk beskrivelse af V( 31MHz). Helt nye, farve: Sort Pr. Fra 40kr SE MINE ANDRE ANNONCER . W, lille, let radio med stor sendeeffekt og mange kanaler, meget brugervenlig.


I øvrigt i samme gode, kendte kvalitet som lillebror GT-.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop