Hf antenner

BM RADIO har egen import, fra flere lande. Vores lagerbeholdning er koncentreret omkring vores nøgle-produkter. Vores sortiment er begrænset og specialiseret til kun de mest almindelige samt populæreste produkter, og derfor også til den rigtige pris og nyeste version.


Denne fokusering gør os i stand til, at levere meget . MTFT (EFW-20) Trådantenne.

Antennen til dem der ikke har meget plads. Kan kortes ned til fek 7meter. Der er intet nyt i denne antenne. Hvilket udstyr kræves der for at dyrke vores hobby på HF båndene?


Hvordan kan du komme i gang hurtigst muligt? Hvad koster det at nå jorden rundt? På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Et HF tæt antennestik koster lidt ekstra, men kan være en rigtig god investering. Omkring os er der stadigt flere forskellige signaler i luften, der leverer radio, tv og datakommunikation. Det giver også en større risiko for at signalerne kan forstyrre hinanden.


Det er netop derfor, at det nu anbefales at bruge hf tætte antennestik, . Alle traps har været adskilt og renset samt udskiftet samtlige plastpakninger ved traps. Sendes ikke, men afhentning . Især hvis man er i pladsmangel. QSL-Bureauet sorterer dine UDGÅENDE QSL-kort.


EDR 90-års Jubilæumskrus V-nr. Optimering af dine begrænsede forhold handler om mere end bare at bygge en antenne. Lær vigtige tips om føde-linjer, stålwirer, RF-forstærkere, driftstilstande og RF sikkerhed.


Indendørs antenner du kan installere på en weekend. Design- ideer og projekter for VHF og HF antenner du kan bruge i dit hjem. Med connection transformer box (K493F). En radioantenne (eller bare antenne ) er en transducer, som kan sende og modtage radiobølger (elektromagnetiske bølger) beregnet til f.

SHF ( ca. MHzGHz):. Disse radiobølger reflekteres normalt ikke af Jordens . Målinger på HF - antenner ved brug af VHF-antenner. Oversat fra RADIO COMMUNICATION Dec. Den normalt benyttede metode til måling af en yagi-antennes ydeevne ved HF-frekvenserne (14. og MHz), er at kontrollere forholdet mellem.


Lige nu har jeg trukket en ca. Lydkvaliteten er ikke god når der modtages, jeg kan .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop