Lemvigh muller job

Er du interesseret i Search engines, AI, Web og kognitive systemer, så har vi jobbet til dig. Vi behandler alle ansøgninger professionelt og med respekt. Når vi bedømmer din ansøgning og dit CV i forhold til det job , du søger, kigger vi først og fremmest på, om du har den baggrund og de kvalifikationer, som jobbet kræver. Kan du gøre en forskel for vores kunder? Fælles for jobbene er, at vi først og fremmest ønsker kolleger, der forstår, at det er mennesker, der gør forskellen for kunderne i en . Leder du efter din næste tekniske udfordring, og er du samtidig god til at finde løsninger og rådgive?


Få en hverdag, hvor teknisk automationssupport og salg samt tilbudsoplæg og konfiguration er i højsædet. Du har allerede teknisk erfaring. Nu er du klar til at varetage en stilling, hvor din solide . Siden er VVS og VVT (værktøj, værktøjsmaskiner og teknik) kommet til – og efter fusionen med Louis Poulsen El-teknik den 1. Lemvigh - Müller havde i begyndelsen stål som sit vigtigste forretningsområde. Bekræftede arbejdsgivere. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis.


Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 32. Bliv en del af Danmarks største stål- og teknikgrossist, og få stor frihed og medindflydelse i et udviklingsorienteret miljø. Her får du ansvar for og beslutningskompetence til at igangsætte de . Er du klar til at fortsætte din karriere som Media Manager i en nystartet organisation?


Og vil du være en del af et spritnyt . Søg jobbet her” nedenfor. Koordinatorstillingen er en central funktion, hvor du er med til at sikre fremdrift i alle opgaver og også tage hånd om at opgaverne bliver gjort færdige. Get headhunted for your next job.


Send in your CV and get discovered! Med reference til salgschefen VVS, bliver du en del af et proaktivt salgsteam med professionelle kolleger, der brænder for at gøre en forskel for kunderne. Uden for storbyerne er der ikke mange jobs. Vil du arbejde hos EUC Nordvest? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller se, om der er en ledig stilling, der passer til dig.


Receptionens åbningstider er: Mandag - torsdag fra kl. Og så kræver det vilje hos borgeren. Jobmentor Rikke Knudsen har fortalt den gode menneskelige historie om Jimmi, der rejste sig fra sofaen efter mere end ti år på kontanthjælp og gik i praktik hos Odense-virksomheden Lemvigh Müller.


Jimmi har ellers ikke gode erfaringer fra de mange år, han har været på kontanthjælp.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop