Magnetkontakt

Køb alarm magnetkontakt hos Svane Electronic! Vi har et stort udvalg af magnetkontakter til gode priser. Se vores udvalg af alarm magnetkontakter her. Med sin lille størrelse og skrueterminaler en den enkel at montere de fleste steder.


MC 1er ikke beregnet til montering i stålkarme. Den trådløse magnetkontakt udløser en alarm ved åbning af f. Lille diskret magnet kontakt til vinduer og døre. Trådløs mini-åbningskontakt. Passer til Secvest og Secvest 2WAY.


Vort produktsortiment består bl. ViP (Voltage in Parallell) egenskaber samt tilbehør for . Türen, Fenstern, Rolltoren oder anderen beweglichen Teilen. Beim unbefugten Öffnen der Tür oder des Fensters öffnet sich der Reedkontakt, weil . En magnetkontakt (MK) er en elektronisk signalgiver som i hovedsak brukes til å indikere mekanisk plassering.


En vanlig magnetkontakt er en passiv komponent som gir et potensialfritt signal. Plasserer man et magnetisk legeme foran magnetkontakten vil kretsen være lukket, og fjerner man det magnetiske legemet vil . Fastgøres med dobbeltsidet tape. V batterier LR(medfølger). Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Reed standart kvalitet - Rækkevidde fra magneten mm (NO) Når magnet fjernes, afbrydes kontakt.


Vandtæt vand-sensor IP-68. MC 200-serien bruges i alarmsystemer og adgangs- kontrolanlæg, for at indikere ændringer i døre og vinduers position. Supertunn magnetkontakt som övervakar fönster och dörrar. Kan även monteras som vanlig magnetkontakt.


Tål att monteras utomhus, så att den även kan övervaka t. Magnetkontakten består af dele. Kontaktpunktet placeres længst muligt væk fra omdrejningspunktet, for at give størst vandring og sikreste detektion. Det er vigtigt, at installationen er skjult udefra. Detektoren er designet til at detekter åbninger af døre eller vinduer.


Find nyt og brugt indenfor Alarmer og overvågning til billige priser på DBA. Modellerne er følgende: -DC 5er en magnetkontakt beregnet for indbygning (Planmontage). VDS-godkendt og SKAFOR-registeret i . Lockit nøgleboks Ømed magnetkontakt.


Nøgleboks i Rød klasse til oval eller rundcylinder. Med magnetkontakt og nøgleskuffe. Anvendes på steder med krav om højestesikringsnivau. Før godkendt af FP i Rød klasse. Et trådløst modul til PG udgange integreret i en mekanisk lås som kan bruges til at låse et dør- eller vindues håndtag ved alarmaktivering.


En integreret magnetkontakt gør dig i stand til at overvåge lukningen af et vindue eller en dør. Declaration of conformity - JA- 152NM . Ata Colged Comenda Dihr LP1-S, LP2PLUS, LP3PLUS, LP4PLUS AX MODELLER GRANUL9Elframo Fagor Hoonved Mach MS900E Mareno Polaris.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop