Midttrafik periodekort

Kortet må kun bruges af den person, det er udstedt til. Ved at navigere videre på siden antager vi, at du accepterer alle cookies fra vores side. Periodekort skifter navn til pendlerkort.


Læs mere i vores cookiepolitik. Digital foto på stamkortet skal kun bruges første gang, du køber online. Når du har uploaded dit . Vær opmærksom på, at der sker ændringer af billetter og priser fra 18. Her træder takstreformen Takst Vest i kraft.


Du kan se de nye priser nederst på siden. Priserne på periodekort og deltidskort er for dage. Nu er turen kommet til periodekortet. Ungdomskort er til dig, der er i gang med en ungdoms- eller videregående uddannelse.


Vi anbefaler, at du fornyer dit nuværende periodekort frem til midt i april eller længere, så du er sikker på at have en billet efter 18. Jeg skriver her på jeres facebook væg, for at dele en dårlig oplevelse vi har haft med jer. Jeg arbejder i Randers, og er bosat i Århus,. Hvis du rejser på periodekort , skal du købe et zoners periodekort , der gælder begge veje.


Rejser du på klippekort, er det billigst at have forskellige klippekort – et på og et på zoner. Du har valgt zonen med Aarhus Lufthavn. Skal du rejse med Lufthavnsbussen, kan du læse om priser og afgange.


Kortet er gyldigt i minimum dage af gangen, og skal bestilles hos dit lokale trafikselskab. Prisen på periodekortet er forskellig fra trafikselskab til trafikselskab, men du sparer cirka i forhold til et . Midttrafik salget af pap- periodekort uden for Aarhus. Ved første bestilling oprettes alle som ny kunde,. Første gang du logger dig på skal du have et digitalt foto som du skal uploade til hjemmesiden. Køb dit periodekort her.


Hvis du allerede i dag har en abonnementsordning og ønsker at overgå til et periodekort i bruttolønsordningen, skal du selv opsige din eksisterende abonnementsaftale. Dette kan ses på skolernes . Pap-periodekortet bliver udfaset 18. Del din mening i dag, og hjælp med at bygge tillid online.


Finder du gennem din HF-uddannelse ud af, at du har en interesse inden for det maritime erhverv, men ikke ønsker at være til havs i lange perioder, kan du eksempelvis vælge at tage en shippinguddannelse og arbejde i land.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop