Stof til hynder campingvogn

Vi har købt en gammel vogn og nu vil jeg selv sy nye hynder til den. Hvor får man stof og har I prøvet det ? Vask af betræk indlæg 26. Gode råd om ompolstring af hynder til CV indlæg 20.


Billeder af stof til hynder campingvogn Flere billeder af stof til hynder campingvogn Rapportér billeder Tak for din feedback. Rapporter et andet billede Rapporter det anstødelige billede. Her finder du et bredt udvalg af stof til bl. Vores hyndestof er af slidstærke materialer og fås både som vandtæt eller vandafvisende, hvilket gør stoffet velegnet til udendørs brug. Man kan for eksempel give den en makeover hos Dansk Camping Interiør, der har specialiseret sig i tæpper, ombetrækning af hynder og syning af gardiner.


En specialsyet springmadras koster mellem tre og fire tusinde kroner. Et tæppe til en gennemsnitlig meter vogn koster . Sæt selv nyt stof på de gamle hynder. Her er betrækket trukket ud over de gamle hynder.


Prisen for denne ombetrækning er kostprisen for stoffet og tiden til eget arbejde. Det må først og fremmest handle om at finde det rette stof - og her tænker jeg ikke farver og mønstre, men materiale, slidstærkt. Så er der vist ikke andet tilbage, end at lade frues vælge farve og mønster - samt at lokke . Nyt møbelstof på hynder for et år siden. Hej Børge Kan klart anbefale. Hun skiftede stof på vores hynder til en meget fornuftig pris samt repareret adskillige telte også til en meget rimelig pris og alt til vores fulde tilfredstillelse.


Det var Nanna Bækdahl, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Vi syr, betrækker, polstrer og monterer.


Har du spørgsmål til møbelstof eller ønsker yderligere information er du altid velkommen til . Med en ompolstring eller ombetrækning hos Jydsk Skum får du nemlig et møbel, der er så godt som nyt. Vi har stor erfaring med ompolstring og ombetrækning af især møbler samt hynder og interiør til blandt andet campingvogne og både. Se hvordan PolenRep kan hjælpe dig med renovering af sofaer og hynder til din campingbil eller campingvogn.


Kigger du på brugt campingvogn , så se her hvor let den bliver frisket op med nye hynder og gardiner helt i den stil du vælger. Til ombetrækningen er der købt stof hos Stof og stil i Roskilde for ca. Connie fra Flex-service for ca. Jeg overvejer at min gamle campingvogn skal friskes lidt op!


Tænker noget med at der skal nyt betræk på, af forskelligt rest- stof (så det bliver lidt sigøjner-spraglet ). At sidde ved skærmen og ombetrække din campingvogns hynder , gardiner og supplere op med et gulvtæppe. Ombetræk din campingvogn på nettet. Vi giver gerne tilbud på ompolstring, reparationer og nye hynder.


Skum og stof “Lido” eller Nappa (kunstlæder) = 750. Vi kommer gerne og giver tilbud på ompolstring af bænke, stole og barsæder. Gennem en god snak kan man . Det er ikke ligegyldigt, hvilket stof der benyttes til bådkalecher, kalecher og telte til fx campingvognen.


Så gik jagten på stof til gardiner ind. Allerførst ville jeg gerne blot have haft rullegardiner – men det ville ikke komme til at fungere, så jeg måtte i gang med at sy selv. Jeg ville have sort og hvide striber.


Så kom efteråret og vinteren – og vi tog alle hynderne fra campingvognen ind i huset til “overvintring”.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop