Hjemmelavede forårsruller rispapir

Tag stykker rispapir , og dyp dem i vandet. Læg dem herefter ved siden af hinanden på viskestykket, til de bliver bløde. Lav alle forårsruller klar. En nem opskrift på lækre hjemmelavede forårsruller.


Jeg havde heldigvis købt . Få opskriften på hjemmelavet forårsruller med rispapir samt trin for trin guide. Se her hvordan du laver de sprødeste hjemmelavede forårsruller i rispapir. Friske forårsruller aka vietnamesiske forårsruller er et kæmpe hit her i huset. Til personer til hovedret skal du bruge: stykker rispapir – det passer cirka med en pakke på 1g.


Så efter arbejde fik jeg handlet en masse friske grøntsager, og så var jeg ellers klar til at gå i gang med hjemmelavede forårsruller. Du kan læse om hvorfor her og her. Og jeg elsker som bekendt vietnamesiske forårsruller og tager gladeligt på LêLê på Vesterbrogade og LêLê Streetkitchen for at spise de lækre ruller.


Pandekager af rispapir er jo heller ikke en naturlig del af en kornfri kost, men det må man tage me hvis man elsker dem så højt, som jeg gør. Disse autentiske, thailandske forårsruller smager så godt, at man altid vil blive skuffet, når man bestiller forårsruller på restauranter - så godt smager de. Forårsrullerne spises med fingrene og dyppes gerne i lækre saucer. Tilberedningsmulighederne er da også næsten uendelige med forårsruller. Både når det kommer til fyld og til hvad man ligger rundt om fyldet.


Man kan bruge den helt klassiske forårsrulle -dej, der steges i olie, eller det papir tynde rispapir man blot dyper i vand som til klargøring til sin forårsrulle. Skal det være hurtigt eller . Engang var forårsruller noget med slatne grøntsager i en friture-dej, men så fik verden øjnene op for den vietnamesiske version af forårsruller. Her er dejen erstattet af tyndt rispapir , og grøntsagerne er friske og sprøde. Nu er de gode rispapir -ruller blevet hverdagspise i mange hjem, og her får du en rigtig . Louisa giver gode råd til hvordan du får succes med dine hjemmelavede forårsruller.


Vietnamesiske forårsruller , stk. Lidt frisk persille og eller mynte. Opskrift på peanutdip længere nede. En hel simpel sovs kan være soja med lime og lidt honning.


Rispapir – jeg kan bedst bruge de firkantede stykker. Lav først peanutbutter dip, følg link i teksten. Skær løg, broccoli og gulerødder i tynde strimler.


Træt af frosne forårsruller fyldt med hakkekød og hvidkål? Så prøv de her friske hjemmelavede forårsruller af rispapir. De er så fandens nemme at tilberede, selv dig som ikke har afsluttet folkeskolen kan tilberede dem.


Mange kommer rå grønsager i rullerne, men jeg kan bedst lide varme forårsruller. De flippede lidt ud og ville meget gerne hænge sammen. Dog lykkedes det os, at få alle undtagen én helskindede i gennem processen.


Rullerne af dej artede sig meget pænere. De var nemme at stege og nemme at se på, om de havde .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop