Imprægnering skitøj

Læs den ultimative guide til hvordan du skal vaske og imprægnere dit skitøj. Sådan vedligeholder du skitøj , softshells, dunjakker, ul sportstøj m. Imprægnering af skijakke. Hej Dan Hvad gør jeg så hvis jeg har vasket mit skitøj i almindeligt vaskemiddel.


Skal det så imprægneres inden brug. Eller kan jeg nå at vaske det i sådan noget beregnet til sådan noget tøj. Du finder Nikwax imprægnering og vaskemiddel til skihandsker og Gore-tex produkter med prisgaranti her. TX Direct er et effektivt middel til imprægnering af tekniske tekstiler som f. Når du skal på tur, er det vigtigt, at du tager afsted med noget tøj, der er tilpasset forholdene.


Mindst lige så vigtigt er det, at du vedligeholder dit tøj, så du kan få glæde af det igen og igen. I Spejder Sport har vi alle vaskemidler, imprægneringsmidler og voksprodukter, så du kan vedligeholde og imprægnere din jakke, bukser . Din skijakke er den vigtigste del af dit skitøj. Afhængig af type og brug kan skijakker enten imprægneres med en almindelig imprægneringsspray til tekstilmaterialer eller få ny imprægnering vasket ind eksempelvis.


Jo højere åndbarhe desto mere kan du svede uden, at dit inderste skitøj bliver fugtigt, klamt og koldt. Nikwax TX Direct Wash-In er et imprægneringsmiddel, der genopretter og forbedrer vandtætheden. Det er klart den bedste måde at vaske imprægneringen in men i en 2-lags stof skal man spraye imprægneringen på, eftersom man ikke vil imprægnere foret og membranen alene, men . Nu tilbyder løsninger inden for pletfjerning samt smuds og snavs aftagning på dit skitøj , når dit tøj har brug for en kærlig hånd. Skijakke – goretex eller lign. Lettere forbehandling ved ærmer-lommer og krave.


Med en vandtæt jakke er det vigtigt at huske vaskemaskinen jævnligt. Se hvorfor, hvor ofte og hvordan med vores vejledning og video. Snavs, olie og almindelige vaskemidler vil over ti danne et lag ovenpå tøjets vandafvisende behandling. Når det sker, reduceres tekstilets åndbarhed og ydeevne, og vil føles vådt og tungt. Derfor er det vigtigt at tøjet vaskes og imprægneres , for at opretholde effekten.


Når du sprayer, dannes der en tåge af små partikler, som hænger i luften. Ved imprægnering af for eksempel skitøj , flyverdragter og støvler er det vigtigt, at du ikke indånder partiklerne, som kan være skadelige. Det gælder også, selvom der ikke er fluorstoffer i imprægneringen. En pumpespray danner færre . Rensning og imprægnering af motorcykeltøj og skitøj. Evnen til at fjerne sved uden at absorbere fugt for at holde kroppen tør er en funktionalitet, der tilstræbes med undertøjet, og for den sags skyld også de andre lag af tøj.


Efter vask bør tøj med imprægnering derfor enten tørretumbles eller stryges ved lav varme. Mangler du dame skitøj så er det her du skal kigge. Er dame skitøj for stor en kategori, kan den sorteres i skiundertøj, skijakker, skibukser, mid layer og skisokker. Lasse Hjortnæs - Alt fra Nixwax til imprægnering og vedligeholdelse af skitøj mv.


Vi har altid dame skitøj på tilbud . Feldten vask og imprægneringsmidler er effektive og beskyttende vaskemidler og produkter til imprægnering af tekniske materialer. Mange tror fejlagtigt at det er farligt at vaske skitøj og andre tekniske membraner. Det forholder sig direkte modsat. Når man vasker sit skitøj sørger man for at holde. IMPRÆGNERING OG VEDLIGEHOLDELSE AF FUNKTIONELT SKITØJ.


Hos Billigsporthar vi et stort udvalg af Nikwax imprægnerings- og vedligeholdelsesprodukter. Her finder du lige, hvad du skal bruge til den optimale behandling af funktionelt skitøj og skiudstyr, så det holder længere.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop