Jagtradio sæt

Hunter jagtradio sæt med jagtradioer. Lille og smart jagtradio som er super til at kommunikere sammen med på f. Sættet består af jagtradioer og oplader i en plastkasse. Mangler du en jagtradio , så klik og se udvalget af jagtradioer online hos Korsholm.


Vi tilbyder altid jagtradioer, der passer til alle behov. Det bedste af det lettere jagt radio er i markedet.

Let at bruge og meget robust , MIL 8militärspecad. Har alle svenske jagt kanaler på 1MHz. Pilot tone for svenske jægere er programmeret på 60. Jagtradio “Icom Prohunt Advanced”, inkl. Med en jagtradio ved hånden kan man altid komme i kontakt med sine jagtkammerater.


Headset kabel med inline mikrofon og. ProEquip lancerer en helt ny unik serie af tilbehør og sæt - ter dermed en ny standard på markedet. Lige så klart som ønsket om at vælge en orange jagtradio er, lige så klart bør valget af ProEquips nye Fabric Line med lysende stofkabler,.


Heriblandt den danske jagtkanal som alle vores kunder frit kan benytte med vores tilladelse fra Erhvervsstyrelsen.

Radioen kan sende og modtage på . Let og smidig sæt fra Laksen i bomuld og nylon med CTX-membran som gør sættet 1 vind- og vandtæt. Bæresele for jagtradio , GPS eller mobiltelefon. Lange antenner holdes på plads, og der er let adgang til alle knapper etc. Udført i kraftigt læder og stærkt nylonbånd. Praktiske velcrobånd til fastspænding af lange antenner.


Denne jagtradio bliver solgt med svenske og dansk kanal på: 163MHz. Det betyder, at Lafayette Micro lovligt kan anvendes i Danmark, Sverige. Indeholder: Antenne, batteri, 2Volts lader og øresnegl.


Hvis der er nogen der har erfaring med at sætte en UV-5R up som jagtradio til brug i Danmark og Sverige, hører jeg meget gerne. Der findes radioer som kan programmersmed de omtalte jagt frekvenser på VHF. Jeg har ledt lidt efter hvilken frekvens der . Nogen kan programmeres til kun at have få kanaler eks.


V-com Ver en super lækker jagtradio med 155MHz, den har både danske, svenske og norske kanaler. Ikke nok med den så er den udstyret med bluetooth som gør den nem at arbejde med. Fungere som helt ny jagtradio. GPrime ion, Bue sæt af højeste.


Først når skuddet falder, lukker høreværnet for den farlige støj.

SportEAR Ghost Stryke høreværn. Du kan høre alt omkring dig på nær de høje.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop