Lenovo oplader virker ikke

Jeg har en lenovo bæbar computer hvor der er opstået et problem med opladningen af batteriet. Virker det ikke , så ja - nyt batt. Helt ny Lenovo L5med frisk Windows 1 ikke opgraderet fra anden windows.


Alt virker fint, undtagen når man prøver på at lade batteriet op mens man er i Windows 1 så lukker computeren ned. Hvis man er inde i Windows med mindre end 1 batteri, og sætter oplader til, så skifter den en del gange . Personligt, hev jeg stikket til adapteren ud af stikkontakten og brugte computeren til batteriet var næsten afladt. Lige nu lader den og er pt. Så om det var det ene eller det andet ved jeg ikke , men det virkede. Jeg kan dog konstatere, at der er mange forstellige råd derude og de virker allesammen.


Batteri-ikonet på proceslinien siger: tilbage (tilsluttet, oplader ikke ). Også jeg har ofte undret mig. Pop-up boksene ligner ikke meddelelser fra Microsoft, . De fleste mennesker, der har ejet en bærbar computer i et stykke ti har stødt på dette problem. Dit batteri er dødt eller døende, du tilslutter din bærbare computer, og du indser, at din bærbare computer ikke oplader. Der er et par grunde til, at dette kan ske, men at finde den rigtige løsning kræver nogle . Når en Lenovo N1laptop batteri vil ikke oplade , er synderen sandsynligvis et dødt batteri, der skal udskiftes.


Men forud for at bruge penge på en kostbar udskiftning af batteri, vil fejlfinding hjælpe dig bekræfte, at der rent faktisk er problemet. Ud over et dødt batteri , omfatter andre almindelige grunde til, at batteriet ikke vil . Jeg har en nyere Lenovo G7som efter geninstallation af winikke vil lade på batteriet, den skriver tilbage (tilsluttet, oplader ) Men den lader over. OS der gør at det ser ud til at den ikke lader el i nogle tilfælde at den virkelig ikke lader. Her oplyser teknisk konsulent Per Algot, at han aldrig har hørt om teknikken eller problemet i forhold til Lenovos bærbare, men at han ikke vil afvise, at der kan være noget om snakken.


Har du erfaringer med ovenstående teknik og måske også en forklaring på, hvorfor teknikken tilsyneladende virker ? Hejsa har købt mig en rigtig billig lenovo thinkpad L4på den blå. Den virker som den skal men ville bare ikke lade batteriet op, nogen der har en ide om hvad det kan være ? Skal siges kæresten har en næsten mangen til og hvis jeg smider batteriet over i hendes så bliver . Lad den køre på strøm til den når og sæt strøm på igen, så skulle den lade, lad den være i til den når 1 Dvs. Du kan også prøve at tage batteriet u vente lidt og sætte det i igen, hvis ovenstående ikke virker.


Nu nægter batteriet at lade op - er stuck på og jeg har prøvet at lade opladeren sidde natten over. Var den lader du lånte en med tilsvarende watt? W og den du lånte kun er en 65W kan batteriet ikke lade. Holder din oplader pludselig op med at virke , så skal du først om fremmest undersøge ledningen.


Er der nogle tegn på slitage,. Når opladeren ikke er i, så bliver din computer udsat for mange støvpartikler, og når man ikke “rengøre” sin computer så ofte, så kan det tit hobe sig op. Tjek derfor indgangen til opladeren på din . Indikatoren for opladning blinker. Den bærbare oplades kun hvis du vrikker i stikket eller holder det i en bestemt position. Husk altid at tjekke om det kan være din oplader.


Hvis den bærbare ikke kan modtage strøm. Min macbook vil ikke oplade. Igår var det så slemt at den slet ikke opladte, og havde et kryds over der hvor man kan se om den oplader. Idag ville den gerne tage strømmen, men oplader ikke. Hvis batteriindikatordioden, der er placeret i nærheden af strømikonet, ikke lyser eller blinker hele tiden, er der et problem med batteriet.


Computeren virker muligvis . Mangler batteriet men kører perfekt på den medfølgende originale oplader. Oplader knappen lyser når stikket er i men nu lyser den rød som den normalt gør når den har lavt bateri og det gjorden ikke før Så måske virker den. IBM, som oplyser, at der er noget om snakken, men derudover henviser virksomheden til bærbar-producenten Lenovo. Det er derfor jeg havde .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop