Samatech park solar parkeringsskive

Park Solar parkeringsskive m. M klæbepuder i pakken) Velegnet hvis ruden skal skiftes. HUSK at rense bilruden grundigt med den medfølgende renseserviet! Brug IKKE husholdningssprit eller andre . Samatech designer og producerer smarte trådløse elektroniske p-skiver, der stiller sig selv.


Og så kræver den ingen batteriudskiftning.

Den nyeste solcelleteknologi. I samarbejde med flere danske designere og ingeniører har Samatech udviklet en p-skive , der forsynes med strøm fra den integrerede solcelleteknologi. Vores eneste reelle anke mod denne p-skive er, at det er ret svært at se tallene på skiven, hvilket gør det svært at bekræfte om skiven er sat korrekt – specielt i mørke. FaQ og anden information om produktet. TeCH aps yder reklamationsret i henhold til købeloven.


Elektronisk parkeringskive Parksolar med indbygget solcelle. Med denne smarte PARK Solar P-Skive behøver du aldrig tænke på om batterierne løber tør. Enheden bliver automatisk opladet igennem solceller på skivens forside, imens du er på .

Ny er det slut med at få parkeringsbøder, fordi din parkeringsskive er er løbet tør for batteri. Samatech har i sammenarbejde med en række danske designer lavet en p-skive der drives af solens stråler. Sådan din parkeringsskive altid har strøm og du slipper for at skifte batteriet.


I samarbejde med danske designere og ingeniører har SAMATECH udviklet denne intelligente p-skive , som selv registrerer parkeringstidspunktet og som oven i købet forsynes via en integreret solcelleteknologi. Idéen til produktet opsto da en af virksom. SAMATECH har i samarbejde med danske designere og ingeniører udviklet en unik p-skive , som selv registrerer parkeringstidspunktet og som oven i købet forsynes ved hjælp af en integreret solcelleteknologi. Den besidder både spændende . Begge modeller besidder . Producent: Samatech 32DKK. Samatech Aps er en dansk virksomhe som i sit arbejde sætter fokus på funktionelle, praktiske og æstetiske løsninger til hverdagen.


Køb den i webshoppen her. Danske designere og ingeniører har udviklet en unik P-Skive , som forsynes ved hjælp af . Vi besluttede derfor at udnytte solens energi. Den har integreret solcelleteknologi, og det gør, at du ikke blot slipper for at skulle huske at stille din parkeringsskive , når du forlader bilen, men at du også slipper for at skulle huske at skifte batteri i din p- skive i . Samatech ApS brænder for udviklingen af nye produkter med integreret teknologi.


P-skive ParkOne ParkLife Carbon Black.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop