Telefonstik adapter

I bunden af adapteren er et RJ-HUN stik, hvori der kan tilkobles et RJkabel (se vores øvrige varer). Fordelen ved at benytte en telefonstik adapter frem for et almindeligt telefonstik er, at telefonledningen nemt kan . En telefonstik adapter giver . De rigtige kabler gør en stor forskel for lyd- og billedkvaliteten. Hos Elgiganten finder du et udvalg af bl. Hos os finder du heldigvis altid et bredt udvalg af alt fra antennestik til rejseladere, forstærkere og diverse splittere. Det er kort sagt en god samling af diverse livsnødvendige . Ved ikke om der findes adapter.


Men kan du ikke klippe stikket af og selv montere et dansk? Det er meget simpelt og billigt i de fleste byggehandler eller lign. Og det er på de to lodrette stikben.


Det vandrette stikben benyttes kun til omstilling. Køb Kabler og adaptere hos Power. Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere. Stort udvalg af Kabler og adaptere. Altid gratis fragt og ekspres levering lige til døren.


Navn PIN PLUG til 6P4C JACK ADAPTER. Navn Montageværktøj for telefonkabel. Varekode: TREBEN-HUN-ADAP30-HVID.


Fjernlager: Leveringstid: 2-dage . Kunder der har købt dette produkt har også købt. Telefon-adapter 3-ben han - modular hun . Forlængerledning - hvid - 3. Her kan du se hvad andre bruger, som har købt dette produkt, har vurderet og sagt om det. Ingen links tilknyttet dette produkt. Var ude I Silvan igår og købte hvad jeg troede var lige jeg skulle bruge, men jeg fik købt en adapter til telefonstik - RJeller noget fandt jeg så ud af.


Er lige flyttet i lejlighed hvor jeg fået at vide at der er internet fra indflytning, men hvordan hiver man lige internet ud af telefonstikket så jeg kan sætte det til . For at kunne bruge ISDN skal pc'en være udstyret med en ISDN- adapter , der ligesom modemet forbindes til et telefonstik i væggen. Denne tekst er maskineoversat!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop