Cbu ventilator

CBU er primært beregnet til mindre ventilationsanlæg eller som hjælpeventilatorer. Radialventilatorene leveres som en-faset 230V motor Hz, disse er færdigkoblet med koblingsdåse. Ventilatorhuset er af galvaniseret plade. Motoren er af typen yder-rotor-motor med lukkede kuglelejer.


Hurtig levering og super service.

Desuden finder du også konsol, spændebånd og sikkerhedsnet til kanalventilator i kategorien tilbehør til ventilator. Såvel type CBU som CBUV er radialventilatorer, der leveres færdigkoblet med koblingsdåse. Alle ventilatorer er kapslet i klasse IPmed kanaltilslutning. Montering kan foretages i valgfri ind- bygningssituation. Gør det billigt et handle VVS på nettet.


For CBU 315C anvendes CORU 35. Tilbehør: Beskyttelsesnet BSV og Montagekonsol MKO Drift: Ved fugtig luft skal ventilatoren køre konstant (det er nok med minimumhastigheden i forbindelse med omdrejningsregulering).

Det hele sælges samlet for kr 9under halv pris Se hele annoncen. Lydniveau (dBa), ( 56). Tryk her for at læse mere. Fejl i produktinformationen?


Hjælp os med at holde produktet opdateret. Udfyld formularen her og fortæl os hvad der skal rettes. Med indbygget termosikring, motorværn unødvendig. Rådgivning og salg af klimaanlæg og ventilationssystemer til erhverv og virksomheder.


Indbygget termosikring, motorværn unødvendig. Kanalventilator CBU 1A. Se også tilbehør nedenfor. LINDAB KANALVENTILATOR 160MM 230V CBU -C.


CBU er en radialventilator, der leveres færdigkoblet med koblingsdåse. Tagventilator Exhausto, denne ventilator kører ikke, vand i elinstallation fundet, er formentlig defekt. Systemair 25 denne ventilator suger i den ene side af emhætten, dog ikke ret meget.


Lokale 1Gavl Lindab RS 1C, rumudsugning, service afbryder mangler.

Varmecentral CBU 2udsugning, rist i . Berigelsesstatus, I gang.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop