Gamle færger til salg

Reservedele salg nye og brugte. Fra små crew både til færger og DP beboelses skibe ude på havet. North Sea Shipbrokers er . FÆRGER : Flådefornyelse og ruterokeringer sender tre gamle danske færger videre i fødekæden. Kan laste det der svarer til 100t. Den har en kørerrampe som er 5m lang og 5. Bore er 3meter lang, meter bred og stikker meter.


To styk Scania diesel tilkoblet de to agterpropeller kan drive Bore frem med omkring knob. Firmaet John Staaling Exports primære forretningsområder er i øvrigt salg af for eksempel gamle. Hvad den derefter skal bruges til, afhænger af hvem der vil købe den. Først færge, senere husbåd og nu sat til salg. Selvom om færgen teknisk set er en husbåd til beboelse i dag, så skal man ikke tage fejl af det gamle skib.


Salg af den brugte færge Nexelø, tidligere befaret ruten Nekselø - Havnsø. Der kan aftales besigtigelse på lokationen. Iveco, Schmidt, Holms og mange flere. Clippers CEO afviste ellers for nylig planer om at afhænde færgerederiet over for ShippingWatch. Author: TOMAS KRISTIANSEN, Category: News.


Med fem millioner kroner på lommen kan man vrage og vælge blandt mindre færger med plads til familie og venner. Situationen på færgemarkedet er betydelig forværret inden for det . I dag – mange udfordringer senere – bor han på den gamle bilfærge med både billige møbler og moderne kunst. Bukken-Bruse sejlede sin sidste tur den 7. Det skriver magasinet Søfart. Leonora Christina er allerede solgt til rederiet Fred Olsen og skal sejle ved de kanariske øer, mens Povl Anker er solgt til Molslinjen. Odense Havn tæt på centrum.


Anden færge efter sommerferien. Rederiet har til en vis grad garderet sig mod børnesygdomme. Den tidligere storebæltsfærge MF Sjælland er til salg i Københavns Havn. Både sælges , købes og byttes. Se et bredt udvalg af nye og brugte både til mange formål, fx fiskerbåde.


Køb din båd til en billig pris på gulogGratis. Læsø” opsagde sin kontrakt med postvæsenet og skibet blev solgt til et firma i Aalborg. Gamle ”Læsø” sejlede sin sidste tur tirsdag den 10.


Gamle Mette Mo sejlede derfor sin sidste tur mellem Ebeltoft og Sjællands Odde den 6. Efter tre års stilstand besluttede de spanske havnemyndigheder i Algeciras at sætte de oplagte færger fra Comarit til salg på auktion, da de gerne ville have frigjort kajplads, samt sikre at . Den nye færge er med sine meter, meter længere og meter bredere end Venøsund II, og kan klare de årlige 130. Derfor kommer der i fremtiden minutters drift frem for minutter. Færger sælges til højeste bud. Her fik de børn og blev halvgamle. De tre færger er blevet valgt . Men båden var helgammel, og de havde længe haft kig på den 65-årige passagerfærge.


Men da finanskrisen kom, blev det sværere at sælge , og Ulrik og Lina fik færgen ”Ylva” til skrotpris. Ved siden af den faste sejlads mellem Svendborg og Rudkøbing sejlede færgen også udflugtsture.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop