Peanutsauce kylling

Retter med ris og retter med kylling er noget af det bedste jeg ved. Her har jeg lavet en super lækker kylling i cremet peanut butter sauce. Peanut butteren giver saucen en helt fantastisk smag, og sammen med karrypasta, chili og limesaft bliver smagen bare endnu bedre. I saucen er der også kokosmælk . Varm en wok godt op, steg kyllingen i marinaden til det er gennemstegt.


Tag kyllingen af panden og steg grøntsagerne i olivenolie, til de er stegte, men stadig sprøde. Tilsæt kylling og marinade og varm det godt igennem. Kom plukket koriander over og server med nudler eller ris, limebåde, soja sauce og peanutsauce. Peanutsauce : 4ml kokosmælk 1½ dl peanutbutter spsk.


Citronsaft Tilbehør: 4g edamame-bønner (frost) Salt 1-spsk. Men jeg har valgt at tage den med her, da det er en meget populær ret i Thailan især for børnene. Den mest populære satay er kylling på pin med peanuts sovs – også min klare favorit. Der findes et hav af opskrifter på en peanutsovs. Kylling i cremet peanutsauce.


København med chillfaktor på minus grader. Bitter dag at lynlåsen på jakken går i stykker, og man derfor er nødsaget til at gå med åben jakke til/fra børnehave/job. Fik aldrig helt varmen efter turen i morges og gik derfor rundt på job med blålige læber dagen . Skær kyllingeinderfileterne i mindre mundrette stykker og svits dem hurtigt i kokosolie i en varm sauterpande eller gryde. Tag så kyllingen af varmen og smelt lidt mere kokosolie.


Svits karrypastaen kort heri, og tilsæt herefter kokosmælk, piskefløde, peanutbutter, soja og limesaft. Lad sovsen simre ved svag . Jordnøddesauce giver en helt speciel og dejlig smag, der helt bestemt skal prøves! Få opskriften på lækker og velsmagende wok med kylling , grøntsager, nudler og kokos- peanutsauce.


Super nem og mættende wokret.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop