Terrassedør med håndtag på begge sider

Oval cylinder at standard typen. Til aflåsning af altandøre og terrassedøre hvor der ønskes greb på begge sider af døren. Aflåsningen med nøgle kan indgå i Ruko låsesystem.


Terrassedørlås med med greb til højre- eller venstregående døre. Låsen leveres med tilbehør til døre både med enkelt ramme og med koblet ramme.

Ville gerne skifte det ud med noget så der også er et håndtag udvendigt. På den indvendige side skal der så være en låsecylinder. Som det er nu kan ungerne ikke gå ud af døren uden at . Kun dørgreb på den ene side indlæg 13.


Greb og lås til terassedør indlæg 20. Anvendes til terrassedøre hvor man ønsker at have greb på begge sider. Cylinder med Roset på indersiden af din terrassedør for ekstra sikkerhed.

Til altandøre, terrassedøre og lign. Ved aflåsning kan nøglen tages ud i såvel åben som lukket position. Leveres med 8x8xmm pind og skruer. Monteres med envejsskruer, som forhindrer uautoriseret . Få hjælp og vejledning til montering af grebskonsol på terrassedør med cylinder ved at se vores video.


Håndtag og langskilte rustfri stål og med cylinder på begge sider. Cylider begge sider med skruer til montering. Den er med alu dørtrin og har håndtag på begge sider og lås indvendig.


Hvilken type produkt skal du bruge? Tætningslister, glasbånd og clips. Hængsler og beslag til døre. Alle greb leveres med RUKO låsecylinder samt nøgler. Vælg mellem låsecylinder udvendigt og vrider indvendigt eller låsecylinder på begge sider.


Se alle vores typer af dørgreb. Lås og håndtag (se billeder) medfølger. Køb en billig terrassedør i plast eller træ på GulogGratis.

Her er nye og brugte terrassedøre til salg til billige priser. Find alle annoncerne her. Nyere terrassedøre kan være monteret med 3-punktslåse, dvs. Ved blot at få et terrassedørgreb med lås, gør man det mere besværligt for tyven, da denne hverken har mulighed for at anvende terrassedøren som indgang eller udgang.


Ruko tilbyder to forskellige terrassedørlåse - med kode eller med nøgle. Afmontér håndtagene på begge sider af døren, og fjern også de skruer, der holder pladen med nøglehullet fast. Hvor en facadedør kan åbnes, lukkes og låses både fra indvendig og udvendig side , er dette ikke muligt for en terrassedør med et standard lukkesystem. Vist i 2-fløjet terrassedør med gennemgående greb.


Døren er på udvendige side forsynet med cylinderlås eller blændplade, hvis der kun ønskes lås indvendigt. Er håndtaget eller hængslerne på din hoved- eller terrassedør løse? Når du skal måle op til det nye dørtrin, skal du måle dørens fulde bredde, altså fra karmens yderside i højre side til karmens yderside i venstre side.


Derefter skærer man det til i længden, så det går ind under karmen i begge sider.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop