Hf ordblinde århus

På VUC Aarhus tilbyder vi enkeltfag og uddannelser til unge og voksne på niveauer fra folkeskolens afgangsprøver til højeste gymnasiale niveau. HF ORDBLIND A dgangsgivende HF -uddannelse for ordblinde. Lærerne er specialuddannede, og du får IT-programmer, der kan hjælpe dig med læsning og skrivning. På Aarhus HF får du alt andet end en standardvare. Vi har målrettede 2-årige HF - uddannelser, men også fleksible HF -uddannelser, som du selv kan tilpasse ift.


Vi tilbyder også kreative HF -uddannelser og HF kun for ordblinde. Du kan nu søge om optagelse på toårig HF og toårig STX med skolestart pr. Uanset om du eller dit barn er blevet testet og erklæret ordblind , så kan du lære at læse og stave hos os, fordi vi har den rigtige undervisningsmetode og kan finde den rette indgangsvinkel til dine problemer. Vi starter altid med et interview for at finde ud af præcis, hvilke problemer eleven kæmper med. Vi holder Åbent Hus, hvor vi fokuserer på de kreative HF -uddannelser, men også fortæller lidt om skolens øvrige muligheder: HF -enkeltfag og 2-årigt HF.


Derudover får de ordblinde to timers ekstra undervisning i dansk og engelsk hver uge. Udover Vestegnen HF og VUC findes der også ordblinde -klasser med en 3- årig linje på for eksempel VUC Fyn, HF i Nørre Nissum og VUC Aarhus. Da ordblinde generelt har svært ved sprog-fag er engelsk forlænget . Er du voksen og ordblind , kan du få læse- og skriveundervisning. Resultaterne fra undersøgelsen, der foregik på Aarhus Universitet, er netop blevet udgivet som artikel i det videnskabelige tidsskrift Dyslexia. Reading Processes of University Students with Dyslexia – An Examination of the Relationship between . Ellen Trane Nørby, Minister for børn, undervisning og ligestilling.


Ordblind , men ikke blind på fremtiden. Også selvom du ikke går på skolen. Det er gratis, nemt og helt anonymt. Hvis du er ordblind , har du ret til gratis ordblindeundervisning. Som ordblind findes der forskellige hjælpemidler som fx IT rygsækken, IT- startpakker, LTS eller læse- skriveteknologier (kært barn har mange navne).


HTX til hf så vi var glade . Læs mere om vores hf - tilbud . Virksomhed: AOF MiDT Favrskov Ordskolen Århus. Sted: Dokk– lillesal, Hack Kampmanns Plads. Bliv testet og hør om de mange tilbud til ordblinde i ordblindeugen.


HF -elever dykker ned i historien 10. Introduktionskursus for 8. Stort fremmøde til orienteringsaften om den 2-årige HF 06.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop