Hvad er snapchat

Men jeg har ikke helt forstået, hvorfor det er så populært. For det er mega populært – især blandt de helt unge! Lad os lige tage den langsomt for os gamle: Det er en . Den populære app har været banebrydende i forhold til andre sociale medier, der ikke har formået at ramme den yngste målgruppe på samme måde. Det er især børn og unge, som bruger snapchat, men det er efterhånden også blevet populært blandt voksne. Snapchat er efterhånden udbredt blandt mange forskellige . Det er ikke muligt at søge efter personnavne, firmaer eller brands, så man skal kende personen eller firmaets SnapChat navn andet steds fra.


Ved du alt hvad der er værd at vide? Det gør det muligt at tage fotos, optage videoer og tilføje tekst og tegninger, og derefter sende det til venner. Derudover er der både tekst- og videobaseret chat.


Beskederne er synlige et vist antal sekunder og destruerer derefter sig selv. Det er dog vigtigt at tale med dit barn om, at alt, hvad du deler, potentielt er der for evigt. Der er mange eksempler på, at netop tendensen med at sende nøgenbilleder eller andre afslørende billeder stammer fra den fejlantagelse, at billeder forsvinder igen på Snapchat. Modtageren kan tage screenshots . Det sociale medie, der lader dig sende billeder og video på op til sekunder i et selvdestruerende format. Ifølge TNS Gallup Social Media Life bruger hele af de.


Herefter kan du tilføje et farvefilter eller et filter, der eksempelvis fortæller hvad klokken er eller hvor du befinder dig. Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Snapchat. På nuværende tidspunkt kan vi kun besvare henvendelser, der er skrevet på engelsk.


Hvad kan vi hjælpe dig med? I am missing a specific feature. Jeg har problemer med at logge ind. Anmeld et sikkerhedsproblem. Mine Snapstreaks er forsvundet.


For mange især unge er det ikke noget svært spørgsmål, og svaret vil lyde “min primære kommunikationsplatform”, men sådan er det langt fra alle der har det. Har man ikke selv begivet sig ud på mediet, kan det også virke en smule abstrakt. Oversigt over fejl og problemer med Snapchat. Service funger ikke korrekt?


Her kan du se, hvad der foregår. Et system hvor jeg kan søge på mine venners fulde navne istedet for hvad brugeren har valgt at kalde sig for? Jeg kan ikke huske halvdelen af navnene, og så er det jo kropsumuligt at ramme de der bogstaver i højre side. Det korte svar er, at vi tilbyder dig en række fantastiske produkter og tjenester, som vi konstant forsøger at forbedre.


Ligesom når du taler med nogen ansigt til ansigt eller i telefonen, så giver samtaler gennem Snaps og Chats dig mulighed for at udtrykke, hvad end du har på hjerte i øjeblikket uden automatisk at lave en permanent journal over alt, hvad du nogensinde har sagt. Du kan selvfølgelig også vælge at gemme en Snap , før du .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop