Matematik a supplering

Har du brug for Dansk A for at komme ind på drømmestudiet? Suppler din studentereksamen med et GSK-kursus på Niels Brock i København. Få mere at vide om GSK og GIF.


Undervisningssteder over hele landet. Sommerhold er beregnet til at supplere det sidste fag og niveau, inden du starter på en videregående uddannelse. Tilmeld dig matematik på fjernundervisning her! Suppleringskurser er til dig, der har en adgangsgivende eksamen, men mangler fag eller niveauer for at kunne søge ind på din ønskede ingeniøruddannelse. Søger du anden videregående uddannelse end DTU, skal du vælge gymnasial supplering hos GSK suppleringskurser.


Kurserne er intensive kurser, hvor du tager ét . Hvis du har en gymnasial uddannelse, men mangler de rette niveauer for at blive optaget på en ingeniøruddannelse, er et suppleringskursus. Hvis du skal supplere i matematik B-A, forudsættes det, at du har bestået matematik B. GSK hos os Helt konkret udbyder vi på Kolding HFVUC gymnasiale suppleringskurser , såkaldte turbo-kurser, i matematik B forår, sommer og efterår samt matematik A om sommeren. Der er undervisning dag, aften eller via e-learning. Du kan ikke få SU til faglig supplering.


Tal med en vejleder om, hvad dine muligheder er. Bestil tid til en individuel vejledningssamtale. Skolen holder lukket - St. Ved at være fuldtidsstuderende i sommerferien kan du nå at opfylde et specifikt adgangskrav til en ønsket videregående uddannelse. Se alle de hol der udbydes.


Find det fag, du mangler, Tjek niveau og starttidspunkt, og hvornår undervisningen foregår. Se oversigt over gsk-kurser i Syddanmark herunder. Gymnasial supplering (gsk). Tietgen KompetenceCenter ( hhx). Hvordan kan jeg hæve matematik eller et andet fag til B-niveau, når jeg har afsluttet min gymnasiale uddannelse?


Kan jeg tage alle fag på GSK? Hvis du har afsluttet en gymnasial uddannelse, men har brug for ekstra fag for at opfylde adgangskravene til en eller flere uddannelser, kan du følge. Fag og niveauer: Biologi. Tjek altid adgangskravene til videregående.


Har du afsluttet din gymnasiale uddannelse men mangler ét enkelt fag eller to for at kunne komme ind på drømmestudiet? Matematik (B til) A og kemi (C til) B kl.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop