Bedste fælgforsegling

Hey folks Har søgt en del og der er jo mange blandede meninger. Nogen mener nano er godt, andre mener det suger mere snavs. Andre siger alm voks er bedst. Bedste nano behandling af fælge - Skrevet af Henrik T 11. Hvad skal jeg give mine nye fælge?


Stort udvalg hos Billigbilpleje. Beskytter fælgene med en usynlig glashård coatning. Den ultra tynde hinde formindsker tilsmudsning af snavs og bremsestøv på den forseglede overflade.


Behandlingen giver lakken strålende højglans. Herved bliver renholdelse væsentlig forenklet. Når du alligevel fjerner støvet, kan det være en god idé at forebygge med en fælgforsegler. Der er mange produkter på markedet, der klarer fælgrens og beskyttelse.


FDM har tidligere kåret de bedste på markedet. Hvor hurtigt kan man ordne sine fælge, såfremt de er beskyttet med fælgforsegler :) svaret kommer. Anmeldelse og nem step-by-step guide til brug af NanoCover.


Og nu skal du få det som du kom efter, nemlig min anmeldelse af NanoCovers produkter og en nem step-by-step guide til at få det bedst mulige resultat ved brugen af NanoCover. Med andre ord - En god investering hvis ikke fælgvask er din favorit beskæftigelse. Re: Hvordan beskytter man bedst sine fælge. Jeg har på mine fælge brugt.


Umiddelbart kan jeg kun sige det virker. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at fælgene inden forsegling gøres helt rene - f. Xtreme Fælgrens, som er syrefri. Efter rengøringen skal fælgene tørre, så de er helt fri for vand og snavs. Herefter sprayes et tyndt lag FælgForsegling på fælgene og fordeles omhyggeligt med svamp eller . Husk fælgbørsten er ligeså vigtig, hvis du vil have bedst muligt resultat, og komme helt ind bag fælgmønsteret. Sådan holder du din bil flot Få her de bedste tips og tricks til pleje af din bil.


Jeg vil i denne post behandle løsning altså den med fælgforseglingen. Først og fremmest skal du have vasket fælgene grundigt, dette kan evt. Hvis du skal bruge en guide til at komme endnu dybere med en eventuelt fælg polering, —– kan du læse den her. Forsegleren ødelægger nemlig bremseskiverne hvis de rammes under forseglingen.


Produktet vil gøre det nemmere at holde fælgene rene da fælgenes forseglede hinde i større grad vil afvise det varme bremsestøv således at det ikke brænder fats. HUSK at fælgene skal være helt rene samt tørre for at opnå det bedste. Det er nok det bedste køb jeg har lavet længe, jeg har altid brugt vaskeskind til at tørre bilen af med efter vask men det er noget kedeligt noget når man har en meget mørkeblå bil og man ikke rigtig kan se at den bliver ordenlig tør, så jeg bestilte sådan et håndklæde hos.


Sørg for at få lakforseglet eller fælgforseglet fælgene fra start. Hvis de allerede er blevet mågede så giv dem en omgang med lidt poleringsmiddel når de skal af til . Sonax nano pro fælgforsegling. Det er et revolutionerende produkt, som giver dine fælge hidtil usete egenskaber. De mikroskopiske nanopartikler, som er 100. Fælgforsegling - Beskidte fælge ”NEJ TAK”.


Højvirksomt fælgforsegling med selvrensende egenskaber - for bedste resultat. Holder ekstrem glans i op til uger, hvor bremsestøv, snavs, tjære mv. Efterfølgende rengøring lettes betydeligt ! Køb bilpleje produkter online hos Dansk Autoudstyr.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop