Fibercement planker

Brædderne kan saves med en almindelig håndsav og sømmes op uden forboring. Husk blot at bruge støvmaske. Fremtidens træbekædning er Cembrit planker , og de er lavet af fibercement.


Skabt til det danske klima, og med markedets stærkeste garanti. Vi tilbyder et stort udvalg af fibercement planker. Alle planker er produceret i uorganisk fibercement, som er ubrændbar og modstandsdygtig mod råd og svamp. Nordic Facadeplank (komposit), stk. De er helt nye og passet godt på.


Plankerne kan anvendes til alle former for udendørs facadebeklædning og har en overflade med træstruktur. Plankerne er nemme at tilpasse og kan tilskæres med klippemaskine,. Bliv inspireret af de mange muligheder med CEDRAL brædder. I vores sortiment af facadebeklædning i eternit og fibercement finder du også Shera Plank , som er stærke, vejrbestandige beklædningsbrædder der egner sig til facader, gavle, vindskeder, garager og carporte. Shera Plank er også fremstillet i fibercement bestående af naturlige cellulosefibre i høj kvalitet bundet sammen af . Se det store udvalg på bygmax.


Facadebeklædning i vedligeholdelsesfri fibercement. Vælg mellem Ivarplank fra Ivarsson og Hardieplank fra Cembrit. Bestil hos BygMax i dag og få det leveret lige til døren. Vi har de smukkeste designs og de skarpeste priser. Besøg vores webshop eller kontakt os.


Smukke og moderne facadebeklædning fibercement samt planker hos NORDIC FIBERCEMENT til de skarpeste priser. Opbevares det udenfor inden brug, skal pakkerne være ventileret samt overdækket. Montering af Cembrit HardiePlank HardiePlank brædder er fremtidens træværk. Kan blandt andet bruges til: Hegn. Sammenlign priser og læs anmeldelser af fibercement brædder Pladematerialer.


Fibercement planker som er vedligeholdesfrie. Klik her og find den bedste pris nu! Sat sammen med andre materialer kan fibercement være med til at skabe flotte og spændende kontraster og effekter.


Fibrene er normalt plast- og cellulosefibre. Skift vindskederne af træ ud med fibercement , så slipper du for maling og vedligeholdelse. Brædder af fibercement ligner træ, men de rådner aldrig! Som navnet antyder, består fibercement hovedsage- ligt af cement, der ved blanding .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop