Hk overenskomst kontor løn

Find lønstatistik og se hvad du skal have i løn ifølge din overenskomst. Løn for dig der er ansat i det. Alt du skal vide om løn, hvis du arbejder på kontor eller lager i. Du kan læse alt om løn for kommunalt og regionalt ansatte her. I lønoversigterne finder du eksempelvis løn for chefer og ledere i kommuner og regioner, løn for lægesekretærer og lægesekretærelever, løn for tandklinikassistenter, løn for kontorelever og mange andre faggrupper.


Lønoversigterne er senest opdateret med . Vidste du, at der ikke findes en lov i Danmark om mindsteløn? Men nogle overenskomster - blandt andet butiksoverenskomster - sikrer dig en mindsteløn, så du ikke ender med at tjene kroner i timen som voksen. Du kan altså ikke slå op i overenskomsten og se, hvad du skal have i løn. Undtaget er dog sundhedsområdet, Horesta, Bilfærgernes Rederiforening og den grafiske timelønsoverenskomst.


Her er det vigtigt at understrege, at mindstelønssatserne . Uden den havde du ikke overtidsbetaling, løn under barsel, feriefridage og meget andet. Se, hvad overenskomsten har skaffet dig. Det er primært på de offentlige arbejdspladser man opererer med løntrin, men hvis du vil vide mere om din løn som ansat i en privat virksomhe kan du læse mere her. Få viden om lønsatser, bliv klogere på din løn og din. Lønnen er aftalt i vores overenskomster.


Basisløn for kontorfunktionærer og elever ansat i staten - provinsen (stedtillæg II, III og IV minus Roskilde Kommune). En overenskomst vil sige, at der er lavet en aftale mellem fagforeningen og arbejdsgiverorganisationen om løn , fridage, arbejdstider, opsigelsesvarsel m. HK kan også svare på spørgsmål og give . FUNKTIONÆROVERENSKOMSTEN FOR. HANDEL, VIDEN OG SERVICE.


Der kan maksimalt konverteres så stor en andel af pensionsbidraget, at forsikringsordningen og administrationsomkostnin- gerne fortsat. Er der ingen overenskomst på din arbejdsplads, skal du aftale med din arbejdsgiver, hvad du skal have i løn. Her kan I tage udgangspunkt i, hvad andre inden for samme arbejdsområde tjener – den overenskomstmæssige løn på området. Lægger din chef op til, at du skal tjene mindre end den løn , skal du altid kontakte os, . Rigtig mange studentermedhjælpere er ansat på HK - overenskomst.


HK - overenskomster er hovedsageligt for kontorfunktionærer og dækker også studerende, der arbejder med en eller anden form for kontorarbejde. Det kan være svært at vurdere, selv akademikere laver jo kaffe fra tid til anden. Nyheden kommer, efter at parterne to gange inden for en uge er gået fra hinanden uden at få en . Naalakkersuisut og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat for.


Personer, der har gennemført og fået udstedt uddannelsesbevis for. Der udarbejdes for hver enkelt medarbejder en skriftlig arbejdstidsplan med angivelse af arbejdstidens længde og placering. Såfremt der ikke foreligger en arbejdstidsplan, aflønnes arbejdstimer ud over timer pr.


Handel S - og Kontorpersonale. Arbejdstidsplanen tilrettelægges .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop