Stærkstrømsreglementet

De nye bekendtgørelser om elsikkerhed er afløserne til stærkstrømsbekendtgørelsen. Afdeling B, afsnit på Retsinformation - bekendtgørelse nr. A, afsnit Jordforbindelser m. Stærkstrømsreglementet af 22. Reglementet er opdelt i afsnit, der dels omhandler administrative bestemmelser vedrørende tilsynet med stærkstrømsinstallationer, anmeldelser til Elektricitetsrådet osv (afsnit 1), dels foreskriver udførelsen af stærkstrømsinstallationer og disses drift . Afsnittene 6: Lavspændingsinstallationer, 7: Lavspændingsinstallationer i områder af forskellige kategorier, 7A: Installationer i eksplosionsfarlige områder, 8: Installationer til særlige formål, 8A: Installation og anvendelse af materiel . Reglementet bestod af løsblade, der kunne udskiftes med erstatningsblade ved ændringer. CAMPINGPLADSER OG CAMPINGVOGNE 708.


I modsætning til andre kapitler i del er der i dette kapitel anvendt en fortløbende nummerering. Der er dog i enkelte punkter henvist til andre dele af bestemmelserne ved kapitel eller nummer angivet i parentes efter punktets overskrift. Ekstraordinære omkostninger i forbindelse med at opnå denne adgang påhviler forbrugeren.


Forbrugerens elinstallationer Forbrugeren har, jf. Såfremt elleverandøren bliver bekendt me at forbrugerens installation er behæftet med fejl, . At finde tekster med langt højere værdier end de her anførte middeltal er dog ikke vanskeligt. Lærebøger på højere uddannelser kan nemt have lix på både 1og 150.


En lix på 2(!) kan findes i visse passager af stærkstrømsreglementet. Står man med en artikel med for høj lix, er det normalt ikke Både sprog og liv står på . Ny, men ikke revolutionerende stærkstrømsbekendtgørelse. Også elektrikere må bøde for deres egne fejl. Pas på psyken efter elchok.


Nye installationer med farlige eller alvorlige fejl. Placeres maskinen ikke i et rum med gulvafløb, hvor vandet frit kan løbe i, skal den pla- ceres i en bakke, så evt. Bakken kan normalt købes hos hvi- devareforhandleren.


Ved nyindretning eller brugsændring må man som noget af det første foreta- ge en undersøgelse af elinstallationen. Undersøgelsen må omfatte kapaciteten for stigledninger (kabler, der går gen- nem flere etager), placering og udform- ning af tavler, og . Schuko-stikpropper i Rigsarkivet. Sikkerhedsstyrelsen har søgt i Rigsarkivet og kan ikke fremskaffe dokumentation for argumenterne bag accepten af. Teleindustriens vejledning om samgravning tele-samgravning.


Færöernes Kundgörelsessamling Nr. S, udstedt af Elektricitetsnævnet paa Færøerne den 27.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop