Arbejdsministeriets bekendtgørelse nr 694 af 7 august 1992

Et teknisk hjælpemiddel må kun anvendes, hvis det opfylder de krav, der gælder for dets konstruktion, udstyr, sikring m. Arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. Opstillingen af et teknisk . Beskrivelse Inspiration Anmeldelser. Klik i en eller flere af tjekboksene på emner du gerne vil kombinere. Emne, Materialetype, Genre . Beskyttelse mod udsættelse. EF-direktiver om trykbeholdere - ophæves delvis af nr.


Samtidig ophæves bekendtgørelse nr. Udstyr, som i medfør af . Det skete med bekendtgørelse nr. For nemheds skyld kaldes det danske regelsæt i det følgende for indretningsbekendtgørelsen. Konstruktionsgodkendelse og fremstillingsverifikation af trykbærende udstyr. TPED (Transportabelt trykbærende udstyr).


Lov om gennemførelse af dele af arbejdstidsdirektivet. Definition af natperiode og. Bekendtgørelse om arbejde ved skærmterminaler. Grænseværdier for stoffer og materialer. Li- geledes kræves der inden for det grafiske område fjer- nelse af sundhedsfarlige dampe fra ansattes indån- dingszone.


Forskriften træder i kraft den 17. Teknisk forskrift A af 16. I henhold til forordningens art. Endvidere regulerer Hjemmestyrets bekendtgørelse nr.


Der er tale om en retslig lovliggørelse af en eksisterende produktion, idet Spøttrup. Mark ved udnyttelse af VVM-screening fra Viborg Amt fra 25. Denne tilsynsmanual er et resultat af, at ombudsmanden sammen med DIGNITY –. Evalueringen bekræftede, at tilsyns- virksomheden og tilsynskonceptet generelt fungerer . Tilskud til specialundervisning og . Godkendelse af eksisterende fyldplads.


Aalborg Portland er ikke omfattet af miljømini- steriets risikobekendtgørelse , der omhandler. Andre langfristede aktiver. Langfristede aktiver i alt. Lavspændingsdirektivet nr. Statens Ejendomsinformationssystem (SE).


Finansministerens redegørelse. Statsrevisorernes bemærkning. Såfremt der benyttes selvlossere, er det skibsmæglers opgave, at sikre en hensigtsmæssig affendering og påse, at skibet ikke er i kontakt med kajen. Regeringen ønsker en øget grad af harmonisering i betingelserne for .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop