Effektpedaler

Danmarks største udvalg af effektpedaler fra hele verden. Elektrisk Guitar effekter, pedaler og stompboxes herunder Kor, kvalitetsreverb, delay, rumklang, forvrængning. Du finder her godt ud udvalg af guitarpedaler med forskellige effekter.


Hurtig dag- til-dag-levering! Effektpedaler : Verdens mest sælgende guitar og bass effecter fra BOSS – klassiske enkeltpedaler.

Onerr OVD-overdrive, fed overdrive til en billig penge i metalkasse - 2,- . Kæmpe udvalg af guitareffekter og tilbehør, pedalboards, guitar kabler, patch- kabler, tunere og pedal strømforsyninger. Er du enig i effektpedaler s TrustScore? Del din mening i dag, og læs, hvad kunder har skrevet. Pris: laveste først, Pris: højeste først, Varenavn: A til Å, Varenavn: Å til A, Reference: Laveste først, Reference: Højeste først.


Jeg er meget i tvivl om hvilken rækkefølge der vil være god. Umiddelbart vil jeg altid sige Wah først, modulationspedaler midt i og distortion til sidst, men hvad . Vi älskar pedaler och är alltid på jakt efter nya märken och effekter.

Vi lagerhåller alltid ett enormt sortiment av pedaler från olika tillverkare runt om i världen. Saknar du något eller jagar en speciell effekt till ett speciellt instrument? Hör av dig så får du en personlig guide genom djungeln av fantastiska . TEMA: Musikforretninger: Effektpedaler og vintage. Grejnyheder, Guitar, Guitareffekterog -pedaler.


Her finder du et lille udvalg af de pedaler vi forhandler i butikken. Vi anbefaler at du også kommer fysisk ind hos os i Holbæk og tjekker de øvrige muligheder ud. Vi har nemlig en del udstyr, som vi ikke har på nettet - og vi er altid opdateret på pedalfronten.


Billede af Electro-Harmonix Soul Food . Jeg er nået til et punkt, hvor jeg må indse, at min anden ungdom lader vente lidt på sig, og mine kære effektpedaler ligger bare i en lufttæt kasse i et skab nu. Da jeg kommer hjem til DK på ferie i juli, så kunne jeg jo tage nogen af dem me såfremt der skulle være interesserede købere. Nogle tager jeg med mig i graven,. Guitar- effektpedal med lang sustain, hård forvrængning , 3-bånds EQ og massiv bund.


En klassiker, der er mere alsidig, end navnet siger. Det vrimler av effektpedaler for gitarister. Det er lett å gå i surr i hva de forskjellige effektene heter og hva som er formålet.


Her er en oversikt over de mest brukte effektpedalene og det mest grunnleggende de tilfører gitarlyden din.

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind. Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket. Ved søgeresultater med mange resultater kan du differentiere resultaterne med PLUS-søgningen.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Instrumentnyheder, anmeldelser, brugtmarke musikerkontak og forums. Vi forhandler BOSS effekt pedaler , så du er meget velkomme til at kigge ind og prøve de forskellige pedaler.


Oprettet af: effektpedaler 20. Senest redigeret af effektpedaler 20. Hjælp os med at holde AOK opdateret. Vi sætter stor pris på din hjælp.


Se det store udvalg af billige musikinstrumenter, og find det, du leder efter. Alt fra klaverer til guitarer sælges.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop