Efterløn hvornår foa

Her kan du se den lovfastsatte efterløns - og folkepensionsalder og derme hvor længe du kan være på efterløn. Som medlem af FOAs A-kasse har du mulighed for at få efterløn , når du når efterlønsalderen, hvis du betaler til efterlønsordningen og opfylder betingelserne for at få efterløn. På disse sider kan du læse om reglerne for at kunne gå på efterløn , hvordan efterlønssatsen beregnes, hvad der skal modregnes i . Aldersgrænser for efterløn og.


Der er også gode muligheder for at tage din efterløn med til udlandet. Skattefri udbetaling af efterlønsbidrag. Lov om kontant og skattefri udbetaling af efterlønsbidrag trådte i kraft 1. Loven omfatter personer, der ikke er nået folkepensionsalderen og ikke er gået på efterløn.


I skemaet kan du se, hvornår du kan begynde at optjene skattefri præmie. Derudover skal du have haft mindst . Her finder du regler om efterløn - både i forhold til efterløn og pension, skattefri præmie, selvstændig virksomhed og meget andet. Nedenfor kan du se, hvor meget efterlønssatsen højest kan udgøre. Alle satserne er før fradrag for dine pensioner. Din efterløn er afhængig af den indtægt, du har, inden du går på efterløn.


Er eller har du været ledig, kan det være, at vi skal beregne din efterløn på baggrund af den gennemsnitlige månedsløn, som du havde, før du blev ledig. Vi skal nemlig bruge den gennemsnitlige. Hvilke regler der gælder for dig, afhænger af, hvornår du er født. Du skal kontakte din a-kasse for at få de præcise oplysninger om efterløn.


Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Et nyt tag på sommerhuset, en ny bil eller en rejse til Thailand? Et deltidsjob er ikke nok til den høje efterlønssats. Susanne Mathiesen må tage vikartimer for at forbedre sin situation. Det koster kassen at gå på efterløn.


FOA Pressemeddelelse: 22. Efterlønnerne betaler en stadig større del af deres efterløn gennem modregning. Derfor har DI fat i den forkerte ende i deres undersøgelse af efterlønnernes indtægter.


Du kan bruge efterlønsberegneren, både før og efter du er gået på efterløn. Beregneren kan give dig et fingerpeg om, hvor meget du kan få i efterløn , og hvor meget du økonomisk kan få ud af det, hvis du udskyder at gå på efterløn eller har lønindtægter ved siden af efterlønnen. Dine indtastninger og beregnerens resultater . Husk: - At give a-kassen beske hvis der sker ændringer i de forhol der er oplyst om på blanketten.


At læse vejledningen på side før du udfylder blanketten. Har du planer om at gå på efterløn , så læs hvordan. Din alder afgør, hvornår du kan gå på efterløn.


Se oversigten i højre spalte. Få et overblik over HK A-kassens udbetalingsperioder hvis du er på dagpenge eller efterløn. Find alt information om udbetalingskort, perioder og frister. A- kassens udbetalingsperioder følger kalendermånederne. Dagpenge og efterløn bliver udbetalt bagud for måned ad gangen.


Hvornår kan jeg sende mit kort?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop