Elektrisk sneglehegn gør det selv

Lav dit eget elektriske sneglehegn. Vi har i flere år ikke at fået ret meget ud af vor køkkenhave. Alt salat med mere blev ædt af. Dette hegn går hele vejen rundt omkring bedet – det gør ingen ting, at tråden går ind mod træet i hjørnerne.


Som strømforsyning kan anvendes f. Haven var blevet invaderet af iberiske skovsnegle. Vi blev snart trætte af at fange snegle med ølfælder, så ud fra formodning om, at de væskefyldte snegle ikke kunne tåle at få elektrisk strøm igennem sig, . Hold dræbersnegle fra højbedet væk uden sneglegift. Med elektrisk sneglehegn slipper du for ulækre dræbersnegle og snegle-ædte blomster og grønsager.


Slutteligt har jeg tænkt på at montere en lille v LED diode (se vedhæftet screenshot), som indikerer at el hegnet er tændt. Jeg tror du har ret i 9V batterier kan gøre det, men den anden løsning koster heller ikke ret meget at etablere, og så er jeg ikke afhængig af batterierne. Dræbersnegle indlæg 14.


Billeder af elektrisk sneglehegn gør det selv Flere billeder af elektrisk sneglehegn gør det selv Rapportér billeder Tak for din feedback. Rapporter et andet billede Rapporter det anstødelige billede. Irriteret elektriker har opfundet et fleksibelt elektrisk sneglehegn. Så skal man selv montere hegnet, for eksempel på siden af et træbeklædt højbed eller på små hegnspæle, der slås ned i jorden.


Vil man klippe hegnet op i mindre stykker, kan det også sagtens lade sig gøre. Torben Andersen lover, at . Se hvor let det er at opsætte sneglehegn fra Lyngeshop. Vores sneglehegn er så kraftigt at det kan. El -hegn mod dræbersnegle. Sneglehegn er typisk en metalplade på ca.


Fra siden ligner hegnet mest af alt et 1-tal. Denne udformning gør det stort set umuligt for dræbersneglene at passere hen over, og derfor er hegnet et effekt våben i bekæmpelsen af dræbersnegle i haven. Jeg vil dog egentligt gerne holde grøntsagerne for mig selv og ikke dele dem med andre end med gode venner og familie. Så derfor har jeg søgt inspiration på internettet og syntes at det elektriske sneglehegn var en god idé. Der findes flere forskellige, men jeg har brugt ideen fra denne side: Inspiration til . Enkel og ufarlig sneglebeskyttelse der beskytter dine grøntsager mod alle typer snegle i haven.


Et fysisk sneglehegn er nok det bedste. ALLSTEPS Det ser sgu ret. Hvordan er det nu man skal gøre hvis man har fået små larver i ærterne? Et sneglehegn er et lodret kantet hegn, som sneglene ikke kan komme over.


Det sættes rundt om det be du gerne vil beskytte mod snegle. Hvis du vil lave det selv , skal du bruge nogle tynde metalplader, der bukkes i en vinkel på cirka grader. Er der nogen der har erfaring med sneglehegn ? Påtænker køb af metalhegn, der skulle forhindre bæsterne at æde mine georginer igen i år. Men ville godt lige inden investering, høre nærmere fra evt brugere. Vær sikker på at planter, du køber, er kontrolleret for snegle eller gør det selv.


De er efter sigende effektive, og hvilken type, man vælger, er nok mest en smagssag. Du kan også selv lave et sneglehegn. Udstrøet sand vil gøre det lidt vanskeligere for sneglene at nå frem til deres mål, da sandet suger fugtighe og snegle bryder sig ikke om at kravle på det tørre sand. Klik på linket herunder og læs. Man kan sagtens købe færdiglavet sneglehegn , men man kan også lave det selv.


De rummelige aflange højbede fra Land er ideelle til køkkenhaven. Kobber er ret dyrt, men . Med sneglehegn undgår du, at dræbersnegle kan forgribe sig på afgrøderne. Det forhindrer effektivt sneglene i at kravle op i højbedet. Fås i galvaniseret og ubehandlet råjern, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop