Folde servietter blomst

Servietfoldning af en flot blomst der fylder hele tallerkenen. Til denne servietfoldning er det vigtigt at. Super smuk servietfoldning Åkande blomst til din næste store fest. Køb alt indenfor bordpynt og. Er du så heldig at have en stor begivenhed at fejre, så kig med her, hvor vi hjælper dig med at folde den fineste serviet som en rose.


Find flere tips til nem aftensmad. Præsenteres i samarbejde med Knorr. Her viser vi dig, hvordan du folder de fineste og mest populære . Her er en god ide og inspiration til at lave nogle nemme og flotte blomster med servietfoldning.


Det eneste du skal bruge, er ensfarvede papir servietter og papkrus eller glas. Disse flotte blomster som du kan lave snildt ved af folde servietter kan bruges som bordpynt, dekoration eller som små skåle til slik, . CET Skrevet af Tobias (Festglad blogger på Festli.dk). Skal du holde en fest, er et mindst lige så vigtigt element af borddækningen at dine servietter er foldet på en pæn måde. Denne foldning minder lidt som om man skal folde en flip flap. Start med at folde servietten ud men ”vrangen” nedad.


På mange måder minder servietfoldning om den japanske papirfoldeteknik origami. Fold de hjørner ind mod midten. Det handler om at folde servietterne på forskellige leder og kanter, der til slut danner en flot 3D-figur i servietten. Det kan være både formet som et juletræ, en svane, en smuk blomst eller bare flotte arkitektoniske skulpturer. Orientér servietten sådan, at det åbne hjørne peger væk fra dig.


Bøj servietten på midten, som vist i figuren - og put den ned i glasset. Løsn forsigtig de løse hjørner med fingrene, så servietten tager form som en fyldig blomst. Klik på et af nedenstående billeder, og anvisningen vil åbne i et. De kaldes vidst lidt forskellige ting. Her var barnedåb i familien, i sidste weeken og bordpynten var så fin.


Det ærgrer mig lidt, at jeg ikke fik nogle billeder af det, men i den . To af årets største fester står for døren. Vi har fundet bud på nogle af de smukkeste foldede servietter , som vil pynte på både jule- og nytårsbordet. Er du træt af altid at lave blomsten i glasset eller en rulle i en servietring?


Så kan du her få forslag til, hvordan du også kan folde servietter til middagsbordet. Den ene er klassisk og den anden mere moderne. Anna er begyndt at øve sig på borddækningen til årets juletraktementer. Se med og bliv inspireret af. Vores video-guide viser dig, hvordan du nemt folder en serviet som juletræ!


Denne serviet er ret nem at lave og kan med fordel laves lang tid før festen. Du skal bare vente med at folde den ud til når du sætter den på bordet. Du kan også se, hvordan du kan gøre dine servietter på buffeten flotte her.


Når festen er slut, kan dug og andet pynt foldes sammen af én gang og smides direkte i skraldespanden. Denne dug er ikke så dyr og ligger lige imellem . Børnene danner tomandshold om følgende opgaver: Sætte bordene sammen til et spisebor lægge papirdug på, sætte kopper og tallerkener på, folde servietter , arrangere blomster og grene i vaser, sætte påskepynt på bordet (også hvis vi er på en helt anden tid af året), sætte lys i stager, arrangere maden pænt på fade, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop