Kapacitiv reaktans

I beskrivelsen af vekselstrømskredsløb (f.eks. en elektrisk svingningskreds) er reaktansen eller den reaktive modstand den imaginære del af impedansen og skyldes tilstedeværelsen af spole og kondensator i kredsløbet. Ideelle elektriske kondensatorer og spoler har kun reaktans. I elektriske og elektroniske systemer, reaktans er oppositionen af ​​et kredsløb element til en ændring af elektrisk strøm eller spænding, på grund af dette element er induktans eller. Som frekvensen ökar, induktiva reaktans ökar och kapacitiv reaktans minskar. Impedans (vanligen betecknas som Z) i en AC krets är en kombination av motstånd och reaktans.


Den sidste part er den kapacitive reaktans , der opstår grundet kondensatoreffekter. Den kapacitive reaktans kan hellere ikke måles med et almindelig multimeter, da den ligeledes opstår grundet varierende spænding. Derved har igen frekvensen og kondensatorens kapacitans (C) indflydelse på den . Vekselstrømmen gennem en induktiv reaktans er faseforskudt 90° efter vekselspændingen over den.


En kapacitor C forbindes parallelt til spolen til terminalerne a og b. Spænding og strøm i fase. Kende reaktans ud over modstan vil man være i stand til at bestemme impedans. Det vil sige, at når man skal bestemme impedans, vil de kræver en samlet eller en mere omfattende figur af kredsløbet. Dette kaldes kapacitiv reaktans. Den samlede kapacitive reaktans serie - forbundne kondensatorer er lig med summen af ​​deres individuelle reaktanser.


Kapacitive reaktans varierer omvendt med frekvens og . En kapacitiv strømforsyning er en type strømforsyning, der anvender den kapacitive reaktans af en kondensator for at reducere netspændingen til en lavere spænding. På formel kan en kondensators reaktans ( kapacitiv reaktans ) beskrives ved følgende sammenhæng: =. Strømstyrken i kredsen er bestemt af kondensatorens kapacitet, vekselspændingens størrelse og frekvensen. Detta motstånd kallas kapacitiv reaktans. Kondensatorer ingår ofta i växelströmskretsar.


Hvordan man beregner kapacitiv reaktans. Denne modstand opstår fordi ved en given spænding og frekvens, elektron flow er begrænset af kondensatoren evne til at gemme elektrisk ladning. Reaktans betegner et slag af frekvensberoende elektrisk modstand. Reaktans forekommer hvor elektriske eller magnetiske felt . Reaktansen kan være af kapacitiv eller induktiv karakter.


Antipyretika til børn ordineres af en børnelæge. Men der er situationer med akut behandling af feber, når barnet skal give lægemidlet straks. Derefter tager forældrene ansvar og anvender antipyretiske lægemidler. Betegne den kapacitive reaktans af Xc. Hvis der ikke er en kondensator, skal du indstille Xc til nul.


Hvad må man give til spædbørn? Konto for alle spoler i serie ved at summere deres induktans i Henries , og betegner summen med bogstavet L. Beregner derefter den induktive reaktans med formlen u03C9L.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop