Ludus web århus

A network error has occurre please try again. MenuMeddelelserUndervisningsbeskrivelserStudieplaner. VUChf Nordjyllan Aalborg afdeling. Arrow down key opens calendar element for choosing the date.


Her får du en kort introduktion til, hvad Ludus Web er, og hvordan du bruger Ludus Web. You have to enable javascript in your browser to use an application built with Vaadin. Læs nærmere i versionsbrevet. På Ludus Web får du overblik over de ting, der vedrører din daglige undervisning, bl.


Sådan kommer du på Ludus Web : Gå ind på ludusweb. Der er også en genvej til Ludus Web på forsiden af. Forberedende Voksenundervisning. LUDUS Suite for udbydere af danskuddannelsen (14. juni, Kursus, Aarhus ). Administrativt personale hos udbydere af danskuddannelsen, der er nye i brugen af LUDUS og LUDUS Web.


At introducere deltagerne til LUDUS. Fjordrevy-holdet øver (musiklok., lok. 112). Københavns åbne Gymnasium. Gå hele den personfølsomme vej.


Hvis Digital Post og elektronisk arkivering tænkes sammen, kan du få styr på jeres personfølsomme dokumenter. Det kræver bare, at du går hele vejen. Vi tester afløser for EASY.


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. HF med eSport på Århus Akademi.


Du kan spille og få undervisning i eSport efter skoleti og elementer fra eSporten inddrages i fagene. Læs pressemeddelelsen her . Det har vi ikke ment længe – Lectio har haft monopol, og det ønsker vi ikke, at Ludus nu skal have, siger hun og tilføjer, at gymnasierne dog er glade for, at der i det mindste er et. Senere kom der så et tillæg hertil, LUDUS WEB , hvor lærere kunne taste fremmøde af elever samt dele information til disse. En legeplads for elever der bobler af passion, kreativitet, initiativ og lysten til at ville noget med sig selv og sit fag.


LUDUS Web for pædagogisk personale (seminar i Århus ) Formålet er at give indblik i de værktøjer, der har med selve undervisningen at gøre. Blandt andet: Lektier, skriftlige opgaver, dokumenter, konferencer, undervisningsbeskrivelser, studiebøger.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop