Mærsk job boreplatform

Er du sygeplejerske med et højt fagligt ambitionsniveau, og har du lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde? Så har vi stillingen til dig! Dine arbejdsopgaver er blandt andet. Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhe hvor du kan være med til at præge din egen . Du vil få ansvaret for rengøring af konferenceområdet på 15.


Du skal sørge for at Mærsk Tårnets konferenceområde, der består af udsigtsområde med offentlig adgang, mødelokaler, toiletter, . Offshore work refers to all the jobs on an oil or gas drilling platform or rig out in the sea. The work is suited for people who thrive on unpredictability, unique challenges and excitement. Et job i offshore branchen som faglært eller ufaglært byder på mange spændende udfordringer. Offshore-branchen tilbyder et anderledes arbejdsliv, hvor man fx kan komme til at arbejde på en boreplatform i Nordsøen.


Man kan have mange forskellige. Se listen med alle ledige stillinger i offshore branchen i Danmark. Listen opdateres dagligt og der kommer hele tiden nye spændende jobs. To ansatte er i helikopter blevet fragtet væk fra en boreplatform i Nordsøen efter en ulykke. Sådan får du et arbejde offshore.


Hvis du drømmer om at arbejde på en platform flere hundrede kilometer ude i Nordsøen, så læs her, hvad der skal til for at komme i betragtning til et offshore- job. Se her, hvordan man får et job offshore Foto: Claus Bonnerup. Af: Julie Buhl Jørgensen. Alle nyansatte offshorearbejdere starter som roustabout, en altmuligman der udfører forefaldende arbejde under borearbejdet. Maersk Oil har i alt 700 . Så var der også mange stilladsarbejdere ude, de har dog primært jobs på boreplatformen , da der er vedligeholdelse konstant, og . Vækstudsigterne i den norske offshore-industri er enorme, og det er behovet for arbejdskraft også.


Esbjerg: Da Steen Hänsche for ni år siden skiftede jobbet som murerarbejdsmand ud med en olieplatform 2kilometer ud i Nordsøen vest for Esbjerg, følte han stolthed ved at skulle arbejde med landets olie- og gasforsyning i regi af Mærsk. I dag er stoltheden ved arbejdet for den lyseblå, syvtakkede . Er der nogen af jer der ved hvad man får i løn som elektriker på en af mærsks boreplatforme. Men det er et hårdt job at være væk fra alt og alle i de seks uger, og det er grunden til dem jeg kender har droppet det.


De mistede kontakt til venner . En ulykke på boreriggen Mærsk Resolute kostede sent søndag aften en medarbejder livet. Vi finder folk, som tidligere har været ude i Nordsøen for andre virksomheder. Det er primært dem, der søger job hos os, siger direktøren, som oplyser, at virksomheden også kan trække på medarbejdere .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop