Auto komma og punktum gratis

FarvOrd gør det lettere at arbejde med tegnsætning i almindelig og specialundervisning. Skoler, institutioner og virksomheder kan bestille en . Dette program hjælper dig med at sætte komma - dvs. Der skelnes mellem obligatoriske og valgfrie kommer vha. En gratis begrænset prøve kan fås ved at kontakte os.


Findes der et program som automatisk kan sætte grammatisk komma ? Hej, jeg har hørt en et program, der selv sætter komma og punktum :D Evt. Formater … indsæt eller skriv din tekst her … Genoptag skrivning Kopier teksten Skift til Kommaforslag Slet al tekst. MinLæring er en digital læringsplatform, som hjælper over 50. Når der og som, kan byttes om, så skal der komma foran. Rim og remser har længe prøvet at hjælpe eleverne i folkeskolen med at lære at sætte komma de rigtige steder.


Men nu vil en gruppe forskere udvikle et program, der kan sætte komma automatisk. Center for Sprogteknologi, CST, ved Københavns . Men det er rart at vide du er på toppen, grammatisk set. Det er ikke helt rigtigt mht og. Et komma foran og kan simuleres som et halvt punktum. Jeg har set en forfatter skrive 7-linier i en bog uden kommaer ! Jeg kunne næsten ikke få luften, men kunst er det.


Hvornår skal onkel Jack af den hest . Gratis kursus i de danske kommaregler. Lær at sætte kommaerne rigtigt. Appen Punktum , komma , streg.


Lær, hvornår du skal sætte punktum , og hvornår du skal sætte et komma. Man kan da ik få automatiske kommaer. Kun grammatik kontrol til ex. Du får grammatik kontrol ved at skrive noget volapyk og derefter siger ja til at installere det.


Du kan nok også via opsætning, men ved ik hvor. MS Word kan, godt rette, kommaer ,. Ingeniøren (begge de to medier kan man abonnere gratis på, nemlig som RSS - og dét er netop fordi jeg gør dét at jeg har fundet de aktuelle ting). I Ingeniøren kører der en nyttig og munter serie med spørgsmål fra læserne.


Hvis du ikke sætter komma korrekt, bliver din tekst svær at læse, og der kan opstå misforståelser. Det gælder alt lige fra e-mails til danske stile og afleveringer i matematik. Hvis du mener, at du bare kan det der med komma , kan du tage . Derved bliver det nemmere at sætte komma og punktum.


FarvOrd kan også arbejde med highlight, så det bliver nemt at samle sætninger til personbeskrivelser.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop