E væske 100 ml

Køb Online hos NuMedDamp. E-Juice og E - væske til din e-cigaret med både tobaks og frugt aroma smage efter dit valg og nikotin styrke - STORT udvalg i e-juice smage, med og uden nikotin. Mere end smagsvarianter at vælge i mellem. En E -cigaret har brug for en type væske før du kan benytte den.


Denne væske kaldes E -juice - og det er denne væske som man ryger i fordampet form ved at at benytte en E -cigaret.

Danmarks bedste og billigste e-væske med nikotin til din e -cigaret - Med valgfri e -nikotin på 6mg. Du køber desuden her din ejuice direkte ved producenten og sparer. Vi har over forskellige typer e væske ! Juice Æble ecigaret e - Væske fås i 30ML, 50ML eller 100ML. En af de bedste e - Væske til e-Cigaretter på markedet.


Fås med og uden nikotin, til fordelagtige priser. Valg af nikotin styrke til din e cigaret væske : Du kan købe væske med nikotin i følgende styrker: mg = Ingen nikotin indhold mg = Ultra light mg = light mg = normal mg = stærk.

Ovenstående betyder at f. DK Tobacco er vores egen tobakssmag, som hurtigt er blevet meget populær! Den kommer nu som aroma, så du kan blande den selv. Vores anbefalede blandingsforhold er på kun. På siden herunder finder du SMOKE-ITs store udvalg af færdigblandede e - væsker , som er klar til at dampe med det samme, samt vores store udvalg af aromaer og VPG-baser med og uden nikotin til dig der ønsker at blande din e - væske selv.


Fælles for alle de e-juice, som vi tilbyder er, at produktionen foregår i laboratorier . Vær opmærksom på, at der hverken er tilsat smag eller Propylenglycol (PG), som du normalt finder i en standard e -juice. Sød ananas, som er mixet med et hint fra tarzan`s jungle frugter. Base Fuel 1 VG er således blot én af de ingredienser der . Den er sprø den er lækker, og den smager perfekt. Red Grape (Red) - 100ml Project Cloud E -Liquid . Indeholder ingen nikotin. Aroma, PG, VG, VPG til Hjemmeblanderen.


Pris: DKK 2( EUR 72), VPG Base 1ml. VG PG VPG Base 1ml.

Her kan du købe en billig tom flaske på hele 1ml , i blød plastik med en lang spids ty og med et hvidt låg. Buy the latest 3mg e juice 100ml GearBest. Egne smage: Banan kram Banan Milkshake Banana Split Blå ugle Custard Filur Flying Horse Fresh Prince Frugt Salat . Strawberry er til dig der ønsker smagen af søde friske solmodne jordbær med jordbær på. Den er lækker, den er sød og du kan bare ikke få nok!


Nikotinbase - bland din egen evæske. Det kan være ret godt, hvis du vil lave større blandinger af e væske af gangen. Der kan altså laves nogle . Herved har du 1 sikkerhed for markedets højste kvalitet. Ved at vælge e væsker fra cooldamp.


Den nye lov fra EU forbyder os at sælge nikotinvæske i større beholdere end ml. Men der er ikke begrænsninger på antallet, så vi sælger flere stk. Når du her køber 9×ml, får du aroma og en tom 1ml -flaske, så du selv kan blande det.


Alle e -juice der indeholder nicotin, leveres . Levering i hele Europa 4-. Maxx Blend - tobak 10ml 9mg .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop