Ingeniør adgangskrav

På den enkelte uddannelse er der krav om specifikke fag på bestemte niveauer, som skal være bestået, for at du kan blive optaget på uddannelsen. Se specifikke adgangskrav for de enkelte uddannelser . Specifikke adgangskrav til. Adgangsgivende uddannelser. Kontakt Studievejledningen på DTU, hvis du har spørgsmål til ansøgning eller optagelse. Alle de fag, som er listet som specifikke adgangskrav , skal du som . Vi har indført nye optagelsesprocedurer.


Læs om de nye adgangskrav for Civilingeniør i Robotteknologi på SDU i Odense. Du er med fra projektets start til byggeriet står færdigt. På uddannelsen lærer du om, hvordan man . Såvel de generelle adgangskrav som de specifikke adgangskrav skal som hovedregel være opfyldt, før du kan søge optagelse på en videregående uddannelse. Du lærer at konstruere og styre maskiner til fx robotbaserede produktionssystemer på en kreativ og systematisk måde.


Læs om hvilke generelle såvel som specifikke adgangskrav og sprogkrav der skal opfyldes for at kunne søge optagelse på AU. Sådan søger du ind på en diplomingeniøruddannelse. Læs om adgangskrav , ansøgning og ansøgningsfrister. Kontakt studievejledningen, hvis du har brug spørgsmål.


Se her, hvis du vil tjekke de seneste jobtilbud for ingeniører. Et gennemsnit på kan i år få dig ind på alle danske ingeniøruddannelser. Læs også: Rekordoptag er ikke nok: Send flere . Regler for optagelse på de videregående uddannelser. Karakterkrav og andre lokale adgangskrav. Varsling af ændringer i adgangskrav.


Krav til ansøgernes kundskaber i dansk og engelsk. Gymnasiale suppleringskurser (GSK). På el-installatøruddannelsen er der optag primo februar. Læs her om ansøgning, frister, ledige pladser og hvornår du får svar på, om du er optaget. En adgangsgivende eksamen, som gør dig optagelsesberettiget i kvote men har yderligere kvalifikationer du gerne vil vurderes på.


Som bygningsingeniør kan du planlægge og styre projekter inden for byggeri og anlægsbranchen. Læs mere om uddannelsen, optagelse, studieliv og job. Data- og kommunikationsuddannelsen (med specialer eller trin 2). Læs om de idrætsmæssige- og akademiske krav der kræves for sportslegater i USA med KILROY.


Du kan søge uddannelsen med en gymnasial uddannelse eller via kvote med en relevant erhvervsuddannelse bl.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop