Klæbepuder til pskive jacob jensen

Klæbepuder - P -Watch GEN. Kunder der har købt dette produkt har også købt. Har du spørgsmål til produkterne er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller via chatten.


Er der en sjæl derude som kan hjælpe? Når bilen slukkes, stopper tiden på uret . Denne frontplade er udstyret med klæbepuder. Kræver ikke værkstedsmontering, Sættes fast med klæbepuder i forruden.


Posen indeholder klæbepuder og renseserviet. Rengøring: Husk at afrense, både vinduet og parkeringsuret grundigt, før montering. Temperaturen i bilen, skal helst op omkring . Er dog kun sket 1-gange på det år den nu har været monteret. Sælges med frontplade men uden klæbepuder.


Disse kan købes på nettet for ca kr. Andet biltilbehør, Jacob . Fejler intet men skal have nye klæbepuder til montering i ruden. Læs hele Tech-Testen her. Ideel som gave - eller bare når tiden er vigtig. Når du parkerer bilen, vises parkeringstidspunktet automatisk, så du undgår bøder.


JACOB JENSEN tm Electronic . Køb P - Skive nemt og billig her. Vi har alle slags P-Skiver til gode priser og omgående levering - lige til din adresse. Med en elektronisk p - skive kan du nedsætte risikoen gevaldigt for at få en parkeringsbøde. Fælles for de mest populære p-skiver i artiklen her, er at de . De er aldrig taget i brug, så splitten til batteriet sidder stadig i. De fremstår derfor som nye. ParkOne er den klassiske elektroniske p - skive fra serien af samme navn, der produceres af Needit.


Jakob Jensen da den er forholdsvis tung. P - skiven fejler dog ingenting! Med renseservietten rengøres forruden hvor man ønsker p - skiven placeret, den beskyttende film fjernes fra 3M klæbepuderne og p - skiven sættes fast på ruden, . Du er her: Forside › Bolig › Fritid › P -skiver.


Den monteres blot med klæbepuder i forruden, er radiostyret og stilles automatisk frem til nærmeste kvarter iflg. Fjern beskyttelsesfilmen fra de tre små klæbepuder på produktets flade side, og montér skiven på. For at produktet er gyldigt som p - skive , er det et krav fra Færdselstyrelsen, at det er korrekt monteret på bilens . For at ProDUKtEt Er GylDiGt Som P - SKiVE , Er DEt Et KraV Fra FærDSElStyrElSEn, at DEt Er.


Aktivér med motoren i tom- gang ved samtidig at trykke.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop