Midttrafik køreplan

Se trafikinfo for din bus. Midttrafik Kundecenter tlf. På grund af tekniske problemer med signalanlægget kører Letbanen i øjeblikket ikke på hele strækningen.


Er det gjort, så vis versionsnummer i bunden af kundeservicemenu til chauffør eller kontrollør. Vi arbejder på en løsning. Vigtig Information: SYSTEMOPDATERING NATTEN MELLEM LØRDAG(17-3) OG SØNDAG(18-3).


Der kan forekomme afbrydelser mellem kl. Chauffører og kontrollører er orienteret. Hvis du ikke har mulighed for at . Nogle busser erstattes af Letbanen, andre skifter rute og nogle busser skifter nummer. Det er vigtigt at bemærke, at køreplanerne skifter uanset om Letbanen kører eller ej.


Se de nye køreplaner og oversigt over alle de busser, der ændres. Er ikke daterede, da vi . På samme tid starter Letbanen op med kørsel mod Odder en gang i timen. Aarhus bybusser skifter køreplaner 26.


Der kommer ingen ændringer i natbybussernes køreplaner. Vi nærmer os sommeren, og det betyder, at det snart er tid til nye køreplaner. De nye køreplaner træder først i kraft 25.


Du kan også se svar på de høringsforslag, vi har modtaget for den enkelte køreplan. Find de nye køreplaner og vores . Struer bybus skifte til ny køreplan. Se køreplan for rute 5 Se køreplan for rute 23 Se køreplan for rute 954X. Alle dage (sommer), Århus - Randers - Mariager - Hadsund (sommerkøreplan).


TJEK HVORDAN DIN BUS KØRER I PÅSKEN! Er du afhængig af bussen i dagene op til påske, anbefaler vi, at du lige tjekker din køreplan en ekstra gang. Andre busser har enkelte afgange, der kun kører på skoledage. Henvendelser omkring forsinkelser, busmateriel, chauffører, takster . Arkivfoto Martin Ballund. Man kan allerede nu se køreplaner for både de . Teknik- og Miljøudvalgets møde den 12.


Kunderne får dermed mulighed for at kommentere køreplanerne, inden de endelig besluttes. Planlægningen af køreplaner begynder hvert år i juli måned. Det gælder i hvert fald de .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop