Parkone skift til vintertid

Husk: Kun én P-skive i bilen. Det digitale ur er som standard indstillet til selv at skifte mellem sommer- og vintertid , men tjek alligevel ved hvert periodeskift. Det er brugerens eget ansvar, at tiden er indstillet korrekt.


Tillykke med din nye ParkOne. Her kan du finde support med svar på de mest almindelige spørgsmål om dit produkt, eller kontakte kundeservice. Er det fordi datoen eller årstallet står forkert på den?


Jeg har en Auto Park Time, den klarer det perfekt. Re: ParkOne og vintertid , Anders P. ParkOne er sikkert smart når den først er installeret, men indstillingen af tid og dato kan godt være en. Udskiftning af batteri i en ParkOne P-skive - Duration: 4:34. Mikkel Smith 56views 4:34. Guide til indstilling af tid på ParkOne elektronisk P-skive.


Ikke alle elektroniske p-skiver skifter selv til vintertid. Tjek p-skiven en ekstra gang , når bilen parkeres. Mangler: parkone Vintertid: Sådan tjekker du din P-skive og undgår bøder - Bilbasen blog https://blog. Ved skift til sommer- eller vintertid får vi væsentlig flere henvendelse fra bilister, som mener, de har fået en uretmæssig afgift, så mandag og tirsdag. Urene fra de mest populære mærker som Park One , Jacob Jensen og P-watch er koblet til en sender i Frankfurt, som korrigerer for sommertid og vintertid , . Det anbefales at kontrollere tiden et par gange om året, og vær særlig opmærksom ved skift mellem sommer- og vintertid.


Nu kan din ParkOne monteres i bilens forrude. Husk, det er kun tilladt at have én P-skive i bilen. Selv om ParkOne er en automatisk p-skive, skal det bemærkes, at det altid er førerens ansvar, at. Bemærk at det altid er førerens ansvar, at uret er sat korrekt.


Find det bedste sted på forrudens . Needit Denmark ApS refunderer ikke P-afgifter.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop