Taxa priser

Bestil taxa - her kan du beregne og bestille taxa. Find din pris på taxa her og bestil, uanset hvor i landet du skal bruge en taxa. Slip for overraskelser på taxa priser ! Undgå overraskelser - se alle priser og takster for taxikørsel her hos TAXA 4x35.


Prisoverslag på taxikørsel.

Skriv den ønskede til- og fra adresse – tryk derefter på beregn pris eller skriv antal kilometer - tryk derefter på beregn pris. I Aarhus Taxa har vi to priskategorier. Der er to priskategorier – én for almindelige vogne og én for storvogne. Derudover er der dag- og nattakst for begge biltyper.


Vi vil gerne understrege, at udregningerne er vejledende, da der må tages forbehold for kø, vejarbejde, dårligt vejr og . Du kan se en udregningstabel herunder. Vi lægger nok mere i taxi end de fleste, men for os ligger der mere i en taxitur end bare transport fra punkt A til punkt B.

Alt lige fra bestilling over kørsel til. De er grundlaget for vores succes i dag og . Når du har brug for en taxa i Aarhus, er nummeret til DanTaxi 4×Aarhus . Har du brug for en taxi i Skanderborg, så bestil den hos os. Vi kører taxi kørsel til og fra Billund Lufthavn samt i Billund Kommune.


Gælder det transport af Deres kunder og personale til og fra Billund Lufthavn, er Billund Taxa det sikre valg. Døgnbemandet central, engelsk-. Det samme gælder iøvrigt for priser ved faste aftaler, som vi gerne giver et bud på.


Betaling Vi modtager alle . Når du kører med Taxa Fyn, kører du efter takster fastsat af kommunalbestyrelsen i de områder som du bestiller vogn i. Priserne for taxakørsel er beskrevet i takstreglementet for de enkelte byer. Klik i venstre side på den by, hvis takster du er interesseret i at vide mere om. Eventuelle færge- og broafgifter betales særskilt.


Takst, Vogntype, Km-takst, Timetakst, Starttakst, Pr. Alle priser er vejledende cirkapriser, og skal ikke opfattes som et tilbud. Vælger du at beregne ved hjælp af bynavn beregnes prisen fra Næstved Station til stationen i destinationsbyen.

Er der ikke en station i den pågældende by beregnes turen til centrum af byen. Der indregnes ikke venteti så gøres der stop undervejs . Prøv selv at beregne prisen på turen! Vær opmærksom på at prisen er vejledende. Kender du ikke afstanden, kan du søge den på nedenstående link.


Ved decimaltal brug punktum og ikke komma! Prismonopoler: Taxa - priser svære at gennemskue Prisen på en taxi-tur udregnes efter et sindrigt system, der tager højde for blandt andet fart, distance og tid på dagen. Her på siden er der mulighed for at vurdere individuelle afstande og priser til gældende takster.


Har de brug for at finde en specifik rute, kan det gøres på nedstående links. Det er ikke altid helt nemt at praje en taxa i Dubai, selvom der ellers kører rigtig mange. Vi oplevede et par gange at måtte vente op til minutter, før der endelig var en ledig.


Priserne er yderst moderate, især sammenlignet med danske priser. HUSK kun at tage en taxa der er creme farvet med farvet tag (rø grøn), .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop