Vuc holstebro ferieplan

Efterårsferie (uge 42): mandag d. Vinter-eksaminer: torsdag d. Rummelighe faglighed og fleksibilitet er centrale værdier i vores hverdag - og en værdsættende tilgang og respekt for forskellighed er afgørende, når unge og . Som kursist på VUC Holstebro -Lemvig-Struer er du forpligt til at kende og overholde vores studie- og ordensregler. Reglementet beskriver dine rettigheder og forpligtigelser som kursister - bl. Læs vores Studie- og ordensregler . Studiekort udstedes for indeværende skoleår.


Det er dit ansvar, at oplysningerne på kortet er korrekte. Billedet skal tilsvare et pasfoto - ellers er det ikke sikkert, at studiekortet vil kunne godtages alle steder. Dette er dit eget ansvar.


Det er vigtigt, at du læser vores Prøve- og eksamensreglement, inden du skal til eksamen. Kravet om studieaktivitet gælder også for alternativ undervisning som ekskursioner, . Her kan du finde ferieplanerne for kommunens skoler samt institutionernes lukkedage. VUC Storstrøm - din vej videre Se de mange uddannelsestilbud Faxe Næstved Vordingborg Nykøbing F. Feriekalender (alle dage inklusiv). En HF-uddannelse er en gymnasial uddannelse, der giver adgang til ALLE videregående uddannelser.


Både de korte, mellemlange og lange videregående uddannelser såsom universitetet. Læs her, hvad det koster at gå på VUC , og om du kan få SU. Denne side med blanketter og vejledninger er målrettet sagsbehandlere i kommuner og jobcentre. For ansatte og virksomheder. Vi tilbyder det 2-årige HF, HF-enkeltfag, 9. HF og VUC København Syd er en skole, der har plads til alle.


Vejledningerne på siden elevplanvejledning. Du kan læse 2-årig HF, HF-enkeltfag og 9. UddannelsesGuiden Står du over for et valg af uddannelse, men mangler overblik over dine muligheder? Så prøv at kigge i Uddannelsesguiden.


Herning Kommune og Midttrafik vil gerne høre din mening om forslag til et ændret bybusnet i Herning i en offentlig høring, der løber fra 5. Du får mulighed for at kommentere på forslagene inden de endelig besluttes. Se forslag til det nye bybusnet nederst på denne side eller på .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop