Color run odense 2017

Slip din indre superhelt fri! Vi arbejder netop på at finde det helt rigtige sted at lande – så hold dig . Individuel løber: DKK 315. Team (min.pers.) pris pr. The Color Run - The Color.

Alle kan være me uanset alder og kondition. Løb kilometer og slut af i alle regnbuens farver! Er du ikke oprettet på Fyens. Har du glemt din adgangskode? Valbyparken, København SV, København SV, Denmark Farverigt løb komer til Danmark - og du kan være med - fit living - ALT.


Nu kommer løbet til Danmark. Den ultimative OCR Bootcamp. I mål fortsætter festen med musik, underholdning - og endnu mere farvekast.

Som deltager skal du være iklædt hvidt tøj eller være klædt ud. Hvert år afholdes der såkaldte Color Runs rundt omkring i såvel Danmark som resten af verden. Vil du støtte en god sag og få en sjov oplevelse? Så er det dig vi leder efter! Mangler: odense Proof of Life Løb med stil – POL til Color-run i Odense proofoflife.


Der var fra starten god stemning og i vores gruppe var der fin udklædning med tyl, neon og sash. Sidstnævnte var dekoreret med POL logo, så vi viste flaget og kunne gengælde,. Valbyparken lagde i dag stier til det amerikanske motionsløb Color Run , hvor det ikke handler om at komme først i mål men om at få samlet så mange farver på sit hvide tøj som. Er man selv blevet fristet til at blive en del af løbefesten, kommer Zulu Color Run til Herning 22.


Danskerne er vilde med fun. Konceptet er simpelt: 1) Du skal have hvidt tøj på ved startlinjen, 2) du skal være dækket af farver på mållinjen. Meld dig på IDA YngreForums seje hold. Til det første Color Run står de populære navne på plakaten.


Et løb, hvor det ikke gælder om at komme først, men om at have. Denmark officially the Kingdom of Denmark, is a Nordic country and a sovereign state. There are also plans to re-glaze and repaint its dials.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop