Iphone 6s skærm

Original kvalitet, der svarer til den originale skærm. På denne side finder du f. Alle vores butikker er beliggende på eller nær . Så er det denne du skal bruge! Indeholder: Komplet front: Glas, digitizer, LCD og 3D touch.


Her for forklaring af de forskellige kvaliteter.

Sammenlign priser på reparationer! Så selvom du har købt et godt cover og er påpasselig, kan det stadig ske at der sker noget med skærmen. Er uheldet ude, er det faktisk muligt med lidt snilde og det rette værktøj, at skifte skærmen selv.


Mange forskellige modeller. Klik her og find den bedste pris nu! Har uheldet været ude, så forhandler vi hos PanzerScreen nye skærme til din telefon. Der er derfor mange penge at spare hvis du gør det selv.


Eksempel på forløb af en reparation hos os.

Mandag: Du bestiller din reparation. Husk også at vedlægge eventuel låsekode til din. Opgrader til Windows og. Har du problemer med Windows. Spar over på Kaspersky.


Mere power og ny skærmteknologi. Der er fortsat tale om højtopløselige skærme , hvilket Apple benævner som Retina Displays. Find os og mere info her. Vi reparere på eget værksted.


Du kan tabe din mobil så skærmen splintrer, samtidig med at den udsættes for ganske almindelig slitage. Hos Mac-Shack i Holbæk kan vi hjælpe. Vi har et af Danmarks mest erfarne og bedst kvalificerede værksteder til prisen. I så fald kan du sende din enhed til reparation, så vores dygtige reparatører kan løse problemet. OEM kvalitet til den bedste pris på markedet.


Vi har års erfaring med skærme og reservedele. Forklaringen på den øgede vægt skal i stedet findes i det nye 3D-touch display. Vægten stiger altså, fordi Apple skal integrere det . Vi bruger udelukkende reservedele i højeste kvalitet, hvilket .

Space Grey, Silver, Gol Rose Gold. Udskiftning af skærm i OEM Kvalitet (Glas,Touch med original LCD) (én del) Pris: 999. APPLE IPHONE 6S REPARATIONER. Du kender nok senariet eller lignende.


Er du klar til den helt store oplevelse?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop