Omdrejningstæller digital

Egenskaber: Nøjagtig omdrejningsmåling for prof. Digital omdrejningstæller , som ved hjælp af laser giver en hurtig og nøjagtig berøringsfri omdrejningsmåling af rpm resp. Omdrejningstælleren benytter sig af CPU teknik, fotoelektrisk teknik samt laserteknik. Kan også anvendes generelt som omdrejningstæller f. Din partner for handel og industri!


Levering: til hverdage.

Det kan vi også hjælpe dig med. Solfilm til biler fås i mange kvaliteter og med mange funktioner. Vi tilbyder at tone dine ruder med 3M solfilm med garanti! Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af vores håndværk, at vi giver op til års garanti på vores montering af solfilm. Dette er for at kunne leverer værktøjer med verdensledende kvalitet.


En rigtig god omdrejningstæller med præsision som viser de nøjagtig tal. Denne anvendes for at kontrollere . Leder du efter speedometre eller tachometre til din MC?

Så klik ind på Bike- Netshoppen. Med denne smarte omdrejningstæller kan du nemt få styr på drejebænken, motoren eller maskindelen. DIGITAL OMDREJNINGSTÆLLER - køb online på EL-SUPPLY ELEKTRONIK. Jeg vil gerne bedømme dette produkt! Der blev ikke afgivet en bedømmelse endnu.


Flere produkter som kunne være interessant . Håndholdt digital (laser) omdrejningstæller sælges. Et stykke reflektivt tape (ca. 12x12mm) klæbes på f. Teknisk data: Måleenhed: - max. Til 2- og 4-takts motorer.


Impuls måling: Kabelløs eller med kabel til tændrørs ledning. Strømforsyning: Indbygget knapcelle batteri. Automatisk afbrydelse, holder ca. Det er på udsalg hos lightinthebox.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af omdrejningstæller Gadgets. Klik her og find den bedste pris nu! Hej Alle, Der har tidligere været skrevet på forum om digitale omdrejningstællere.

Jeg prøvede at bestille en via E-Bay i sidste weeken og forløbet var ganske enkelt perfekt. Bestilte den søndag omkring kl.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop