Stiga transmissionsolie

Det er vigtigt at olien er ren og der er den rigtige mængde på for at holde temperaturen på det rigtige niveau. STIGAs originale olier er udviklet, så de sikrer pålidelighe effektivitet og lang levetid for dine havemaskiner. Stiga transmissionsolie 5Wi 1. Alle originale olier leverer en perfekt ydelse, også under skrappe klimatiske forhold.


Men det kan nemt være at den bare ikke er luftet ordenligt u især hvis du har tappet alt olien af. Så skru låget af olie beholderen, og så træd på pedalen frem eller .

Transmissionen er ved levering påfyldt olie SAE. Aflæs oliestanden på beholderen (fig. 23). Oliestanden skal være mellem MAX og MIN. Ved behov påfyldes mere olie.


Jeg har netop smidt lidt sparepenge efter en stiga park President årg. Aflæsning af transmissionsolie - stand. Sikkerhedskontrollen skal altid udføres inden brug.


Hvis nogle af nedenstående resultater ikke opfyldes, må maskinen ikke bru-.

Jeg ved ikke, hvordan denne er i forhold til den røde transmissionsolie , - nogen som kan uddybe forskellen ? Tilbehør til dine maskiner som for et eksempel sværd og kæder til din motorsav. Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige reservedele til din plæneklipper, første gang . Der medfølger kun kost Den er fra årog har . Husqvarna egen Fuldsyntetiske transmissionsolie , denne olie er specifikt udviklet til husqvarnas AWD transmissioner. Olien er meget stabil både i varme og kolde klimaer. Mangler: transmissionsolie. I starten sker der ikke rigtigt noget, men når luften kommer ud af maskineriet, er det lige som om, at man får lidt mere magt over tingene.


Automatisk transmissionsolie (ATF Dexron III) bredt anvendelsesområde i såvel automotivt som industrielt udstyr, hvor denne type foreskrives af fabrikanten. Anvendelse: For optimal . Motoren rummer totalt liter olie. Bruges til hydrostat og 4W (4-hjuls træk) Helsynt. Jeg har en Simplicity havetraktor hvor jeg lige har skiftet olie på hydrostat kassen på bagtøjet. Olien var meget sort, så tænkte det var tid til.


Renlighed er meget vigtigt ved håndte- ring af transmissionsolie. Kontrol af transmissionsolie. Der må ikke komme smudspartikler ind i .

DA DANSK PATENT - MODEL DA DANSK PATENT - MODELBESKYT- TELSE Nærværende maskine eller dele heraf er omfattet af følgende patent- og. Syntetisk transmissionsolie i høj kvalitet. Høj kvalitet syntetisk olie .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop