Anhængerstik 7 polet

Fra tid til anden sker det at stikket på din trailer eller campingvogn skal skiftes. Selve udskiftning er ofte en smal sag, men der hvor mange kommer til kort, er placeringen af ledninger i stikket. Her kan et trailerstik diagram være en stor hjælp.


Det første du skal tage stilling til, er hvilket . Han stik fra Raze, til trailer. Brun ) 6=Rød - Stoplys - ( Rød ) 7=58L Sort - Venstre . Således forbindes ledningerne til polerne i vores polede Trailer-stik. Standard farverne er som følger: Gul L Venstre blink. Der er flere ledninger med samme farve, og disse samles inden i monteres i ssamme. Køb - POLET STIK SORT online på harald-nyborg.


Altid stort udvalg i adaptorer og kabler og trailere og tilbehør hos Harald Nyborg. Traileren og campingvognen har brug for strøm når du kører med den, så nærlys, bremselys og blinklyset kan lyse. For at få strøm tilslutter du anhængerens kabel til bilen.


Men der er flere forskellige typer stik! I Danmark benyttes to forskellige modeller, et - polet og et 13-polet stik. Tilslutningsdiagram for anhængerstik. Højre baglygte, position- slingre- nummerpladelygte. L, Venstre blinklys - gul.


R, Højre blinklys - grøn. De fleste af vores trailerstik er med stænktæt låg, så der ikke kommer fugt i stikket. Anhængerstikkene findes . Køb TRAILERSTIK - POLET online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Nem og hurtig vejledning til, hvordan du skifter dit - pol stik. I denne video skal jeg skifte ledningsnettet til anhængerstikket da for noget tid siden. Hylde: Vælg varehus Loading. Udsolgt Begrænset lager På lager.


Jeg har et problem med mit stik på bilen. PVC - Alt i stik og stikforbindelser til traileren. Driftsspænding (num), V. Her er en smart omformer hvis din bil har polet strømudtag monteret og du skal kører med en trailer der har polet stik.


Perfekt at have i bilen, når man får brug for det! Info: Farve: Sort Antal: stk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop