Billige kursuslokaler københavn

I mange år har jeg løbende haft brug for gode ( billige ) lokaler til foredrag og kurser rundt omkring i landet. Da jeg oftest har udbudt kurser uden forplejning, har jeg oftest brugt steder udenfor de klassiske konferencecentre og hoteller. Denne liste er en service til de mange kollegaer, der gennem årene spurgt mig om jeg . Lej kursuslokalet Silent Mind Circles i København.


Har du brug for et billigt og lækkert lokale til at afholde et kursus eller en workshop? Skal du holde et foredrag eller en reception – eller mangler du et uforstyrret ste hvor du kan afholde et retreat eller instruere i mindfulness eller yoga? Kunne du tænke dig at holde en . Vi leje af lokaler fra til 1personerm, fast lav pris! Bare fordi det skal være billigt behøver det jo ikke være kedeligt. I København findes der mange fede lokaler, til meget billige priser – På denne liste finder du alt fra en hyggelig lille cykel café, til en historisk charmerende gammel slagterbod , til de mere traditionelle mødelokaler.


Skal du finde et billigt kursuslokale så er vi hos Danhostel Copenhagen Amager det opvalgte valg for kursusarrangører, der ønsker dejlige lokaler, tæt på by og natur i København. Vi er vant til at skræddersy opholdet, så det på bedst mulig måde understøtter det enkelte kursusforløb. Vi har en række mødelokaler, . Om os - Hos MBK har selv holdt kurser de sidste år, og ved præcis hvad der skal til, for at et mødelokale og kursuslokale fungerer. Vil du leje professionelle kursuslokaler , hvor tuschen virker, kaffen er varm og betjeningen venlig?


Billig pris på møde og konference. Meetster er lavet for at give dig et godt overblik over dine muligheder i forbindelse med afholdelse af alt fra et 2-personers møde til et stor konference eller kursus. Baggrunden for dette er, at vi alt for ofte har oplevet, at der er blevet betalt overpris for en event.


Enten fordi arrangøren ikke let . Se faciliteter som stilles til rådighed ved booking af enten dags- eller heldagsmøde. Vi tilbyder leje af mødelokale med eller uden mødeservicering. Nedenfor kan du læse om de mange muligheder for leje af . Mangler du et sted at holde møde eller kursus midt i København – som oven i købet har god ma personlig servicering og tekniske faciliteter? Læs mere om møde- og kursuslokaler.


Er du på udkig efter de bedste mødelokaler i Copenhagen til konferencer eller kurser? Vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte sted blandt vores store netværk. Lyse og velindrettede kursuslokaler inklusiv moderne AV-udstyr og alt fra flipovers til tusser. Desuden tilbyder vi lækker forplejning fra Meyers Kantiner. Vartov er et kulturelt kraftcenter i hjertet af København.


Her kan du leje konferencelokaler og mødelokaler i historiske omgivelser. Skab det perfekte arrangement i historiske og moderne omgivelser. Find utraditionelle, billige mødelokaler i København , Aarhus og hele Danmark her på mødelokaler. Find lokaler til din næste konference og send en forespørgsel direkte fra siden. Vores kursuslokaler i København er udstyret med trådløst internet, projektor og der bliver dækket op med fri kaffe, the og vand.


Velkommen til Danhostel kursus, der er . EmpowerHouse er kursuslokaler med Kastellet og Langelinie i baghaven og vandet omkring. Der er en skøn stemning i, og omkring de gamle huse ved vandet i den skønneste del af København. Der er nem parkering, minutters gang til Østerport station og Lagkagehuset om hjørnet samt .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop