Computercity esbjerg lukker

Således blev butikskæden Fona i foråret opkøbt af Elgiganten. Det er altid sørgeligt at. Vil du have flere nyheder . ComputerCity i Danmark lukker – Vi siger mange tak til alle vores kunder! Efter herlige år er det slut i Danmark.


Vi er yderst taknemmelige . Også butikken i City Nord i Esbjerg lukker efter at have . HK Handels faglige chef, Kim Jensen. Computer City drejer nøglen om på varehuse i Danmark. Butikkerne der lukkes ligger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg , . Varehuskædens koncept og brand . Der er allerede syv butikker i danmark, og den nye butik i Esbjerb bliver den ottende i rækken.


De nye lagershops kommer til at ligne dem i Sverige. Herlufsholm Idrætscenter. Her er det varehuset i Umeå. Af: Michael Bo Pilmark Mortensen. SIBA ejer varehuse i Sverige, Norge og Danmark med alt inden for elektronik . Der skal derfor tømmes u og det regner man med at kunne klare med et kæmpe udsalg.


Fra i dag og resten af er der stort ophørsudsalg med mulighed for at spare på til procent på de elektroniske varer. Ophørsudsalget gælder: Esbjerg , Horsens, . Vi lukker sagen her og håber du også fremover fortsat vil handle med os. Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, Køkkenmaskiner , Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gør noget ved humøret.


Desværre er deres priser blevet for dyrre i forhold til konkurrenterne over seneste år. Den i Esbjerg fejler ikke noget ud over deres pris ikke kunne klare kampen i styktal salg i enheder. Yelp er en sjov og nem måde at finde, anbefale og tale om hvad der er cool og knap så cool i Esbjerg og omegn. I foråret var det butikskæden Fona, der blev opkøbt af Elkgiganten. Den eneste butik der dermed . Computercity Danmark - LUKKET i Esbjerg , anmeldelser skrevet af rigtige mennesker.


Lyngby, Roskilde, Næstve Odense, Århus, Esbjerg , Horsens og Aalborg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop