Dræbersnegle kobbertape

Hvordan denne konfirmand vinbjergsnegl er kommet derop, vides ikke, men den var i hvert fald ikke meget for at komme ned igen. Spande med øl, kobbertape , pindsvin og blå piller. Nettet er fuldt af gode råd om, hvordan du slipper af med dræbersnegle.


Men spørger man videnskaben, så er der kun én ting, der for alvor kan gøre indhug på de slimede bæster, der plager haveejere over hele landet: Indsamling. Er der nogen af jer der har prøvet kobbertape mod snegle ?

Har læst om det i engelsk havemagasin - det er åbenbart ret brugt i England. Jeg overvejer at prøve det i år. Har fundet det på Amazon, hvor det er noget billigere end herhjemme, men ville gerne lige høre om der var nogen erfaringer med det . Se teknikken med kobbertape omkring blomsterkrukkerne.


Metoden benyttes med succes i England i kampen mod dræbersnegle. Har du problemer med dræbersnegle i krukker og højbede? Så skal du måske prøve kobbertape.


Se her hvordan kobbertape virker mod dræbersneglene.

Sneglehegn kan være effektive til at holde dræbersnegle væk fra køkkenhaven eller havebedet, eller hjælpe dig med at holde sneglebestanden i haven nede. Sneglehegnet sætter du så op rundt om det ønskede be med siden med kobbertape ud mod det sted sneglene kommer fra. Kobberet skulle så gerne. Køb KOBBERTAPE MOD SNEGLE online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i insekt- og skadedyrsbekæmpelse og skadedyrsbekæmpelse hos Harald Nyborg.


Føtex har det kun til bestilling online. Har søgt på planteskolernes. Snegleafvisende tape af kobber - snegletape - Hortus kobbertape mod snegle.


Der opstår et svagt elektrisk stød mellem kobbertapen og dræbersneglens slim. Hortus sneglehegn og sneglekant med kobbertape. Plastik sneglehegn og sneglekant med kobbertape fra Hortus. Saml de to ender på sneglehegnet med kobbertape og indsæt metal tryklåse i hullerne. Du kan bekæmpe dræbersnegle på tre måder - manuelt, biologisk og kemisk.


Beskyt din have mod den iberiske skovsnegl ved at bekæmpe sneglen. Denne snegleguide giver dig de bedste tips til, hvordan du forebygger og bekæmper iberisk skovsnegl, bedst kendt som dræbersnegl , i din have. Gør potten eller rammen ren, så hæfter tapen bedre.

Fjern beskyttelsespapiret, og sæt tapen på. Sørg for, at der ikke hænger kviste eller plantedele ned over kobbertapen , som kan bruges som bro for dræbersnegle. Efterlad ikke nogen åbninger, tapen skal sidde hele vejen omkring den genstan der skal beskyttes,. Dræbersneglenes tid er forbi.


Et nyt system af sneglehegn med kobbertape holder sneglene væk. Sneglene får stød af den selvledende kobber og smutter igen. Rengør du kobberet jævnligt, vil det holde i mange år. Længden passer til forbruget omkring et enkelt højbed.


Materiale: Selvklæbende kobbertape. Det fede er at jeg på et døgn kan teste om kobberet virker. Det ufede er, at sneglene jo ikke rigtigt har et alternativ … de kan blive i spanden eller kravle over det onde kobbertape. Sammenlign priser og læs anmeldelser af kobbertape Havetilbehør.


Snegletape eller kobbertape er en miljøvenlig måde at beskytte sine planter mod angreb af snegle. Slip af med dræbersneglene i haven meter kobbertape som kommer på en rulle og er lige til at sætte på. Smart kobbertape der virker afvisende overfor dræbersnegle.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop