Greb og knopper

Stort udvalg af knopper og greb til skabe, låger og skuffer. Vi har fx porcelænsknopper i flere farver og motiver. Altid fri og hurtig levering.


Skabs- og køkkenskabsknopper til køkkenet, gangen eller badeværelset. De er nemlig med til at forstærke udtrykket i dit køkken , har du et traditionelt køkken, kan du vælge greb og knopper med fine detaljer og med samme udtryk som dit køkken.

Har du et moderne køkken, kan du vælge greb . Køkkengreb og Møbelknopper online. Velkommen til Beslagsbutikken! Greb, håndtag og beslag til låger og skabe. Nye greb og knopper til skabe, døre etc. På vores shop kan du købe knob og greb i mange varianter.


Køb knopper og greb online med billig fragt. Diverse brugte skuffegreb, lågegreb og møbelknopper i forskellige materialer.

Køb dem online eller besøg vores butik på Amager. Virkelig smuk og STOR opslagstavle, Ny. Ib Laursen muesli skåle kr. Billedet kan ikke sammenlignes med den . Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af forskellige Epoq-køkkenløsninger.


Find det køkken, som passer til dig og dit hjem. Vores outlet kategori med knager, knopper og greb har løbende et spændende udvalg, og et godt tilbud på dekorative og praktiske knager, greb mv. Du finder dem i jern, metal, glas, keramik etc. Det er utroligt, hvad knager og knopper kan gøre af forskel i hjemmet. Det tager ikke ret lang tid at udskifte dine dørgreb og knopper og forskellen er markant og synlig.


Greb til skabslåger og skuffer. Her på siden finder du et stort udvalg af lækre og smagfulde knager, knopper og knagerrækker til din bolig. Få styr på tøj og overtøj i . Pift de gamle skabe og skuffer op med nye greb og knopper. Find flotte knopper i flere forskellige materialer, som kan passe til dit møbel - fx træ, børstet nikkel, mat krom eller plast . Knopper fra Aspegren Denmark er helt unikke.


Aspegren har et stort udvalg i porcelænsknopper, greb og knager.

Mal din gamle kommode og sæt nye knopper på, det giver .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop