Park solar forhandler

Sammenlign priser og læs anmeldelser af park solar Biludstyr. Klik her og find den bedste pris nu! Derfor kan du også roligt parkere i garagen eller parkeringskælder uden at bekymre dig om parkeringsafgifter. Montering sker i løbet af få minutter og kræver hverken specielt værktøj eller faglige kompetencer.


Intelligent P-skive drevet af solceller. Kræver ingen batteriudskift. Indstiller P-tid automatisk men manuel indstilling er også mulig. Automatisk skift meller sommer- og vi.


Parksolar fs p-skive med solceller til en god pris. Med denne smarte PARK Solar P-Skive behøver du aldrig tænke på om batterierne løber tør. Enheden bliver automatisk opladet igennem solceller på skivens forside, imens du er på . Park Solar FS- Elektronisk Parkeringsskive med Solceller fra Samatech.


Og du løber ikke tør for batteri. ACV monteringstilbehør til lyd og billede i bilen. Stort sortiment af installationskit fra ACV på lager - resten kan vi skaffe inden for kort tid. Samatech designer og producerer smarte trådløse elektroniske p-skiver, der stiller sig selv.


P-skiverne er godkendt og kan bruges i Danmark og udlandet. Jeg har fundet de mest populære p-skiver i Danmark, som ParkOne, ParkSolar og designperler fra topdesignere som Jacob Jensen og Georg Jensen. Kan du huske de solcelledrevne lommeregnere? Den anden elektroniske p-skive i vores test var Park Solar. En p-skive om hvilken producenten lover, at man ikke skal skifte batterier i hele p-skivens levetid.


Levetiden bliver så på producentens egen hjemmeside, lovet til at være fem år. Det er lyder jo forjættende, og grunden til at batteriet kan leve så . Naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter . Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste . Den registrerer selv parkeringstidspunktet. Det er dog også muligt at indstille det manuelt. Det er til enhver tid førerens ansvar af parkeringsskiven er indstillet korrekt. P-skiven bliver oven i købet forsynet via en integreret . SAMATECH kan derfor ikke stilles ansvarlig for eventuelle p-afgifter og refunderer dermed heller ikke bøder.


Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop