Kasselås cylinder

Du sparer så at skifte hele kassen og skal kun skifte selve cylinderen. Som ekstralås til døre hvis konstruktion ikke tillader montering af en indstukket lås. Komplet med tilbehør og cylinder (serie 600).


Der følger altid nøgler med en cylinder , dog ved møbel og hængelåse kun stk. Skal låsene enslukkes så er der kun nøgler med ialt, skal låsene kodes til dine egne nøgler er der ikke ekstra . Vi sender fra Dag til Dag. Fallen sættes i berostilling ved at blive trykket ind i låsen. Vælg længde på forbindelsesstang som er monteret lodret. Cylinder fastgøres med cylinderskruer, som bestilles særskilt afhængig af dørtykkelsen.


Find øvrigt tilbehør til cylinderen i menu . Rigellås med mm rigelfremspring i én tur. Riglen er forsynet med løse hærdede stålstifter, der forhindrer oversavning. Besvarer spørgsmålet: Hvordan sætter man en kasselås op?


Vores cylinder til kasselåse er med fjederbelastet rigel og monteret med en lodret forbindelsesstang på mm. Køb online i dag og få hurtig levering! Forbindelsesstang mm, er monteret lodret. Jeg har fået stjålet min nøgle til lejligheden imens den sad i døren, derfor vil jeg gerne have skiftet lås.


Min lås lige nu består af en Cylinder med en forbindelsesstang på 48mm som går ind i en kasselås. Var så ude i Silvan hvor jeg får at vide at jeg skal have skifte både kasselås og cylinder , kan det . Kasselås uden cylinder , Udadgående, Eksl. Fallen trækkes ind i låsekassen med vrider eller nøgle. Til 5-stiftet cylindre i kasselås. Der skal enten sendes en nøgle til os til at kode efter eller bestilles ekstra sammen med låse cylinder.


Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Tekniske specifikationer. Vi har et stort udvalg i Ruko til billige priser.


Smæklås med automatisk afspærring. Riglen trækkes ind i låsekassen med nøgle. Ruko kasselås højre vendt indadgående. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Fed retrolås til køkkendøren eller lign.


Sælges med cylinder uden nøgle. Venstrehængt, udadgående dørblad. Leveres komplet med tilbehør og cylinder ( serie 600) til udvendig side. Udførelse: Låsekasse og slutblik af sortlakeret stålplade.


Cylinderhus med overflade i nikkel til indvendig cylinder til kasselås. YDeltus tromle til indvendig rund cylinder til kasselås. MF600BG-D105 76UF600BG-V21AE, 76YF600BG-ZS21B.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop